کد خبر: ۲۸۶۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021August 05
انگورمملو از مواد مغذی از جمله ویتامین C ، K و B۶ است. آنها همچنین دارای پتاسیم برای تنظیم سیگنال‌های عصبی هستند.
شفاآنلاین>سلامت>نتایج یک مطالعه ۲۰ ساله از دانشگاه هاروارد نشان داده است که خوردن سه وعده میوه یا سبزیجات رنگارنگ در روز می تواند از زوال حافظه در سنین بالاتر جلوگیری کند.
به گزارش شفاآنلاین:میوه‌ها و سبزیجات رنگ روشن دارای مواد شیمیایی تقویت کننده سلامتی به نام فلاونوئیدها هستند که بیشترین منبع آن پرتقال، بلوبری، توت فرنگی و سیب است.

این تحقیقات نشان داد افرادی که روزانه ۶۰۰ میلی گرم فلاونوئید مصرف می‌کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض زوال شناختی قرار دارند. از اینرو محققان افراد را به مصرف مواد خوراکی زیر توصیه می‌کنند.

توت فرنگی منبع عالی ویتامین C و سرشار از آنتی اکسیدان است که ممکن است برای سلامت قلب و قند خون مفید باشد.

سیب سدیم کمی دارد و می‌تواند کلسترول را کاهش دهد. آنها منبع خوبی از فیبر هستند و یک عدد سیب به طور متوسط حاوی ۱۰۰ کالری است.

بلوبری سرشار از پتاسیم است، می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش دهد و همچنین ضد التهاب است.

پرتقال سرشار از ویتامین C و همچنین مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. آنها خطر بیماری قلبی و سنگ کلیه را کاهش می‌دهند.

فلفل سبز یک ماده غذایی سرشار از آهن است، به این معنی که مصرف منظم آن در وعده‌های غذایی می‌تواند از کم خونی و فقر آهن جلوگیری کرده و آن را درمان کند.

توت سیاهحاوی مواد مغذی از جمله پتاسیم، منیزیم و کلسیم و همچنین ویتامین‌های A ، C ، E و بیشتر ویتامین‌های گروه B است.

گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان، منبع خوبی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم و اسید فولیک است.

کرفس دارای ۱۲ ماده مغذی آنتی اکسیدانی در یک ساقه است و از سلول‌ها، عروق خونی و اندام‌ها در برابر آسیب لکسایشی محافظت می‌کند.

گلابی سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری، ترکیبات گیاهی سالم و فیبر غذایی است. آنها فاقد چربی و کلسترول هستند.

هویج منبع خوبی از فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌ها است. آنها همچنین با کاهش کلسترول مرتبط هستند.

لیموترش حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. ممکن است به کاهش وزن کمک کرده و خطر بیماری‌های قلبی، کم خونی و سرطان را کاهش دهد.

انبهیک میان وعده عالی کم کالری است که سرشار از مواد مغذی از جمله ویتامین A ، E ، K ، B۶ و B۵ است.

سیب زمینی شیرین سرشار از فیبر و ویتامین‌ها و مواد معدنی متعددی مانند آهن، کلسیم، سلنیوم، ویتامین B و ویتامین C است.

زردآلو کالری کم و آنتی اکسیدان بالایی دارد که با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند. نوع خشک شده آن به عنوان یک میان وعده سالم عالی است.

ملون کالری و چربی کمی دارد، همچنین دارای ویتامین‌های ضروری از جمله C و مواد معدنی، به علاوه میزان زیادی آب است.

بادمجان می‌تواند منبع عالی فیبر و همچنین ویتامین B۱ و B۶ و پتاسیم باشد.

هندوانه برای رفع تشنگی بسیار مفید است و حاوی اسید آمینه‌ای به نام سیترولین است که می‌تواند فشار خون شما را کاهش دهد.

آلو با وجود ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله منیزیم، می‌تواند به کاهش استرس و خستگی کمک کند.

انگورمملو از مواد مغذی از جمله ویتامین C ، K و B۶ است. آنها همچنین دارای پتاسیم برای تنظیم سیگنال‌های عصبی هستند.

آب پرتقال، نوشیدن یک لیوان کوچک در حد متعادل می‌تواند مقدار زیادی ویتامین C و همچنین افزایش پتاسیم را برای شما به ارمغان بیاورد.

آب گریپ فروت حاوی منیزیم، کلسیم و ویتامین A است که برای حفاظت از سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست و چشم مهم است.
برچسب ها: مصرف ، سبزیجات ، زوال ، حافظه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: