سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا میشود. این ماده نشاستهای از خانواده گل شبدر همچنین در جلوگیری از فشار خون بالا کمک میکند
شفاآنلاین>سلامت> سیب زمینی یکی از محبوبترین و سالمترین غذاها است، اما گاهی اوقات ترکیب آن با خوارکی های دیگر میتواند منجر به مشکلات معده شود.
به گزارش شفاآنلاین: سیب زمینی سرشار از نشاسته و پروتئین است که باعث بهبود هضم غذا میشود. این ماده نشاستهای از خانواده گل شبدر همچنین در جلوگیری از فشار خون بالا کمک میکند، زیرا حاوی پتاسیم است و به دفع سموم از بدن کمک میکند.
مفیدترین روش پختن سیب زمینی
برای خانمها به دلیل وجود فیبر بسیار، خوردن
سیب زمینی مفید است که به حفظ زیبایی و جوانی کمک میکند.
با این وجود و با خواص مفید آن، سیب زمینی سرخ شده هرگز نباید با گوجه فرنگی ترکیب شود. این امر میتواند جذب مواد مغذی را برای بدن دشوارتر کند و همچنین ناراحتی های گوارشی را تحریک کند.
پیش از این، متخصص غدد النا گوبکینا متخصص تغذیه در روسیه گفت که بدون آسیب رساندن به سلامتی، شما میتوانید ۲۰۰-۳۰۰ گرم سیب زمینی دو بار در هفته بخورید، و دکتر الکساندر میاسنیکوف توصیه نمیکند پوست سیب زمینی را بگیرید، زیرا حاوی مواد مغذی است.
مهمترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل میدهد.
با این حال طبق تحقیقات پزشکان بهتر است که سیب زمینی سرخ کرده کمتر مصرف کنید و آن را با گوجه مصرف ننمایید.