کد خبر: ۲۸۳۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021June 17
گیلاس سنگ‌ های کلیه را از بین می‌ برد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه می ‌شود زیرا میوه‌ ای است که نشاسته ی کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیان بار نیست

شفاآنلاین>سلامت> گیلاس یکی از میوه‌های دوست داشتنی فصل تابستان است که طرفداران و خواص بسیاری دارد.گیلاس یکی از میوه‌هایی است که در فصل تابستان طرفداران بسیاری دارید.

به گزارش شفاآنلاین: این میوه کروی شکل در غذاهای ایرانی مصرف بالایی دارد و در استان‌ هایی مانند خراسان جنوبی برداشت می‌شود، این میوه خوشمزه سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست و می‌تواند مزایای زیادی همچون بهبود بی خوابی، درد مفاصل و آب کردن چربی شکمی را به همراه داشته باشد که در ادامه با خواص گیلاس بهتر آشنا می‌شود:

گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده، از این‌رو روند پیری را به تاخیر می‌اندازد.

•کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌ های قلبی عروقی یکی از خواص دارویی گیلاس میباشد.

• فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه آسیب‌ توسط رادیکال‌های آزاد پیشگیری می‌کنند.

• درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.

• از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک‌های پوست را کاهش داد.

• گیلاس برای کلیه‌ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می‌کند.

• میوه گیلاس سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

• سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.

• گیلاس دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

• میوه گیلاس برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

• از فواید میوه گیلاس میتوان تقویت قوای فکری را نام برد.

• افرادی که زیاد گوشت استفاده می‌کنند و خون آنها اسیدی است می‌توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می‌کند.

• گیلاس برای کاهش وزن مفید است.

• میوه گیلاس دارای مقدار فراوانی ویتامین ‌C است.

• چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.

• گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل می‌ شود.

• گیلاس سنگ‌ های کلیه را از بین می‌ برد و مصرف آن در حد مناسب به مبتلایان به دیابت و ورم مفاصل توصیه می ‌شود زیرا میوه‌ ای است که نشاسته ی کمی دارد و قندش برای افراد دیابتی زیان بار نیست.

• چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است. کلسترول ندارد (مانند سایر گیاهان)، سدیم ندارد، فیبر خوراکی بالایی دارد، از ویتامین C بالایی برخوردار است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: