کد خبر: ۲۸۱۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - 2021May 26
محمود علیگو با اشاره به توسعه خانه‌های امن در کشور گفت: هدف از راه‌اندازی خانه‌های امن در کشور، حمایت و توانمندسازی زنان تحت خشونت‌ خانگی است و در حال حاضر برنامه توسعه خانه‌های امن در دستور کار قراردارد.
شفاآنلاین>اجتماعی>سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به فعالیت ۱۷ خانه امن غیردولتی و ۸ خانه امن دولتی در کشور گفت: در سال گذشته دو هزار و ۶۳ نفر از زنان خشونت‌دیده در خانه‌های امن پذیرش شده‌اند.

به گزارش شفاآنلاین:محمود علیگو  با اشاره به توسعه خانه‌های امن در کشور افزود: هدف از راه‌اندازی خانه‌های امن در کشور، حمایت و توانمندسازی زنان تحت خشونت‌ خانگی است و در حال حاضر برنامه توسعه خانه‌های امن در دستور کار قراردارد.

وی یادآور شد: خانه‌های امن مراکزی هستند که با هدف حمایت و توانمندسازی زنان تحت خشونت‌ خانگی با در نظر گرفتن رویکرد خانواده‌ محور تلاش می‌کند با استفاده از مداخلات تخصصی با تمام اعضای خانواده و حمایت از زنان و کودکان خشونت‌دیده زمینه‌های بازگشت فضای ایمن به خانواده را فراهم کند.

سرپرست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: خانه‌های امن در صورت عدم‌ تامین فضای ایمن و نبود شرایط، امکان بهره‌مندی زنان به همراه فرزندانشان را برای استفاده از امکانات اقامتی و البته با دستور قضایی فراهم می‌کنند و این خانه‌ها دارای کادر تخصصی است.

علیگو تاکید کرد: سیاست دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی مبنی بر توسعه خانه‌های امن غیر دولتی بوده اما تبدیل خانه‌های امن دولتی به غیردولتی از برنامه‌ها و سیاست‌های دفتر نبوده و نیست.

وی درباره نحوه ورود زنان خشونت‌دیده به خانه‌های امن نیز گفت: در صورت وقوع همسرآزاری، از طریق تماس با تلفن اورژانس اجتماعی ١٢٣ یا مراجعه به مراکز اورژانس اجتماعی اقدام کرده و پس از پذیرش در مرکز اورژانس اجتماعی و پس از بررسی تخصصی تیم متخصص حاضر در مرکز اورژانس درصورت نیاز به خانه امن ارجاع می‌شوند.

 هم اکنون ۳۶۰ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور فعالیت دارند؛ همچنین ۲۵۶ پایگاه خدمات اجتماعی در ۳۱ استان کشور فعال است و خط تلفن فوریت‌های اجتماعی ۱۲۳ به ‌صورت رایگان و شبانه‌روزی فعالیت دارد.

خدمات نگهداری خانه‌های امن در شرایطی که زن خشونت‌دیده یا در معرض خشونت در خطر امنیت جانی بوده و امکان بازگشت به محل زندگی یا محلی که در آن خشونت می‌دیده است، نباشد، ارائه می‌شود. زنان خشونت‌دیده به صورت موقت در خانه امن همراه با فرزند خود، ـ دختر بدون محدودیت سنی و پسر تا بالای سن بلوغ ـ (با اخذ حکم قاضی) نگهداری می‌شوند. این خدمات شامل خدمات مددکاری اجتماعی، روان‌شناسی، حقوقی و پزشکی است. مدت اقامت مدت چهار ماه است که تا چهار ماه دیگر قابل تمدید است.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: