کد خبر: ۲۸۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021May 16
محسن حاجی میرزایی اظهار کرد: اصل تخصصی شدن، موجب شد تا نقشه‌ها متفاوت شود و هر فردی نقشی متفاوت را بر عهده بگیرد، اما باید به این موضوع توجه داشته باشیم که همه ما نقش‌آفرین هستیم.
شفاآنلاین>اجتماعی>معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: بیشترین دانش‌آموزان چاق در تهران و بیشترین لاغرها در سیستان و بلوچستان هستند.

به گزارش شفاآنلاین:محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم اختتامیه طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان با اشاره به اینکه رکن مهم توانمندسازی، سلامت، شادابی و نشاط جامعه با چنین همکاری‌هایی محقق می‌شود، اظهار کرد: اصل تخصصی شدن، موجب شد تا نقشه‌ها متفاوت شود و هر فردی نقشی متفاوت را بر عهده بگیرد، اما باید به این موضوع توجه داشته باشیم که همه ما نقش‌آفرین هستیم.

او ادامه داد: وقتی همه اعضای جامعه در یک پیوستگی قرار می‌گیرند، فوائد قابل توجهی برای جامعه به دنبال خواهد داشت.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: به میزانی که بتوانیم یک هدف واحد را به طور پیوسته در جامعه دنبال کنیم می‌توانیم در تحقق آن هدف به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابیم.

حاجی میرزایی تصریح کرد: میزانی که نیروی انسانی بتواند سلامت خود را حفظ و از حقوق خود دفاع کند می‌توانیم نسلی سالم داشته باشیم و مدرسه فصل مشترک این برنامه است.

او تاکید کرد: مدرسه کانون تحولات نسل آینده است و صرفاً یک بنا نیست. در این فضا شخصیت افراد ساخته می‌شود و  بنیان‌های تمدن استقرار پیدا می‌کند.

مهرزاد حمیدی در مراسم اختتامیه طرح کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان درباره سنجش BMI وکنترل وزن دانش آموزان اظهار کرد: در سنجش اولیه و ثانویه مجموعا ۲۵ میلیون و ۱۵۵ هزار و ۳۵۷ بار BMI سنجش شد.

او افزود: ۱۳ میلیون و ۲۹۰ هزار دانش‌آموز سنجش اولیه شدند و ۱۱ میلیون و ۸۶۴ هزار نفر نیز سنجش ثانویه شدند، گزارش استان‌ها و مدارس را به تفکیک در اختیار داریم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده در سنجش اولیه و ثانویه ۳.۰۱ درصد افزایش دانش‌آموزان در گروه وزن طبیعی را داشتیم همچنین دانش‌آموزان لاغر و خیلی لاغر از ۶ درصد به ۵.۰۶ درصد کاهش داشتند، دانش‌آموزان دارای وزن طبیعی از ۶۳.۰۹ درصد به ۶۶ درصد افزایش یافت.

دخترانی که در آینده توان فرزندآوری ندارند!

حمیدی با اشاره به مقایسه سنجش اولیه و ثانویه بیان کرد: نتایج نشان می‌دهد در خصوص وزن طبیعی، دختران ۸.۲۰ درصد وزنشان طبیعی‌تر از پسران است البته تحرک دختران کمتر است بنابراین به این جمع‌بندی رسیدیم یا مادران و خانواده‌ها بیشتر مراقب آن‌ها هستند یا اینکه با خوردن "هراسی" خود را کنترل می‌کنند، این هشداری نسبت به آینده است که با سیاست‌های کلی جمعیت برای فرزندآوری ممکن است این دختران توان فرزندآوری را نداشته باشند!

او ادامه داد: بیشترین دانش‌آموزان خیلی لاغر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی و کرمان هستند چهار استانی که در دولت هم مورد توجه قرار دارند همچنین بیشترین دانش آموزان لاغر در استان‌های هرمزگان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان هستند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیشترین دانش‌آموزان در وزن طبیعی در استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و چهارمحال و بختیاری قرار دارند، متذکر شد: استان‌های کرمان، مازندران، تهران و بوشهر کمترین وضعیت را در تناسب وزن دارند بیشترین دانش آموزان دارای اضافه وزن در شهر تهران هستند که مقام اول را دارد، این به دلیل کم تحرکی و زندگی آپارتمان نشینی است.

حمیدی تصریح کرد: همچنین استان‌های مازندران، گیلان و شهرستان‌های تهران در وضعیت چاقی رتبه‌های نخست را کسب کرده‌اند که خوزستان هم به این گروه وارد شده و باید تحقیق جداگانه‌ای انجام شود که چرا خوزستان در این وضعیت قرار دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری کمترین سطح چاقی را در کشور دارند و باید از استان‌های محروم به لحاظ تغذیه سالم حمایت شود همچنین طرح ملی سواد حرکتی را از سال آینده اجرا خواهیم کرد تا روند افزایش وزن متوقف شود.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: