شفا آنلاین -متخصص تغذیه ازروزه داران خواست درفاصله افطار تا سحر، میوه های آب دار مصرف کنند.
به
گزارش شفا آنلاین؛ دکتر فریده شیشهبر متخصص تغذیه
گفت: با توجه به اینکه دمای هوا در بیشتر شهرها بالاست، تعریق در روز
افزایش مییابد و به همین دلیل افراد روزهدار با مشکل تشنگی مواجه
میشوند.
وی افزود: برخی افراد به دلیل نوع شغلی که دارند، مدت زمانی
طولانی را در فضای باز و هوای گرم سپری میکنند و به همین دلیل تعریق بیشتر
دارند بنابراین نسبت به دیگران با مشکل تشنگی مواجه میشوند.
دکتر
شیشهبر تصریح کرد: برای پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان توصیه میشود از
غذاهای چرب و پرنمک کمتر استفاده شود و مصرف مواد غذایی آبدار هم میتواند
در تامین مایعات مورد نیاز بدن و کاهش احساس تشنگی در طول روز موثر باشد.
وی
خاطر نشان کرد: همچنین به روزهداران توصیه میشود برای تامین آب مورد
نیاز بدن، در فاصله زمانی افطار تا سحر از میوههای مختلف، به ویژه
میوههای آبدار همچون هندوانه استفاده کنند. افرادی که مشکل دیابت ندارند
هم میتوانند از شربتها و عرقهای سنتی همچون عرق بیدمشک، خاکشیر، شاتره و
آبزرشک استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی افراد عادت دارند
همراه غذا نوشیدنی مصرف کنند، ادامه داد: به این افراد توصیه میشود از دوغ
خانگی که نمک کمتری دارد، به عنوان نوشیدنی همراه غذا استفاده کنند.
دکتر
شیشهبر با بیان اینکه آب، بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی است، گفت: چای،
شیر، ماست رقیق شده با نمک کم هم میتواند نوشیدنی مناسبی برای روزهداران
باشد.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: مصرف سبزی ها و سالاد هم در وعدههای سحر و افطار مانع تشنگی روزهداران میشود.