کد خبر: ۲۷۷۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021March 27
این اقدام با هدف تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور و طرح‌های گلخانه‌ای با هدف تولید محصولات کشاورزی انجام می‌شود.
شفاآنلاین>سلامت>مدنی گفت: از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۲۵ هزار تن گوشت قرمز در کشور در راستای طرح‌های اشتغالزایی برکت تولید شده است.
به گزارش شفاآنلاین:سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام  اظهار کرد: ستاد اجرایی در تولید هدفمند محصولات مورد نیاز کشور، نسبت به ورود طرح‌های مشارکتی دانش بنیان، صادرات محور و حمایت از داخلی سازی محصولات وارداتی نظیر پوشاک، لوازم التحریر، کاغذ، سموم کشاورزی، قطعه سازی خودرو، گیاهان دارویی و... اقدام کرده است.

او با بیان اینکه با تمرکز بر نقش روستا به عنوان کانون تولید و بسیج امکانات مردمی در اجرای طرح‌های اجتماع محور، اولویت دهی به رسته‌های تولیدی خاص مانند اجرای طرح‌های پرورش دام سبک، سنگین، پرورش طیور و آبزیان در دستور کار قرار گرفته است، گفت: این اقدام با هدف تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور و طرح‌های گلخانه‌ای با هدف تولید محصولات کشاورزی انجام  می‌شود.

مدنی افزود: از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۲۵ هزار تن گوشت قرمز، ۲ هزار تن عسل، ۱۸۰ هزار تن شیر، ۶ هزار تن گوشت سفید، ۲۵ هزار تن قارچ، ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصولات گلخانه ای، ۱۸۰ هزار دست پوشاک و ۶۰ هزار متر مربع فرش دستباف تولید شده است.

برچسب ها: تولید ، پروتئین ، مدیرعامل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: