دستفروشان از مسوولین بخواهند محل هایی که برای فعالیت آنها در نظر گرفته شده است ترجیحاً در محلهای روباز باشد.
شفاآنلاین>سلامت>با توجه به نزدیکی عید نوروز و شیوع کرونا در کشور، وزارت بهداشت ضمن تاکید بر ممنوعیت فعالیت دستفروشان در شهرهای قرمز و نارنجی، شرایط فعالیت آنها در آستانه عید و در شرایط کرونا را اعلام کرد.
- دستفروشان در شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی اجازه فعالیت ندارند.
- دستفروشان از مسوولین بخواهند محل هایی که برای فعالیت آنها در نظر گرفته شده است ترجیحاً در محلهای روباز باشد.
- دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند سطل های زباله به تعداد مورد نیاز در محل فعالیت آنها قرار دهند.
- دستفروشان به خاطر داشته باشند فعالیت کاری آنان، براساس محدویتهای ذکر شده در مصوبات ستاد ملی کرونا است.
- دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند هر روز در پایان فعالیت بازار، پسماند ها را در کیسه های پلاستیکی محکم و غیر قابل نشت جمع آوری کنند.
- دستفروشان به خاطر داشته باشند در محل هایی که برای فعالیت آنها در نظر گرفته شده است، امکان دسترسی به سرویس های بهداشتی وجود داشته باشد.
- دستفروشان از شهرداری منطقه خود بخواهند تبلیغات محیطی در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی را در محل فعالیت آنها قرار دهند.
- دستفروشان به خاطر داشته باشند فواصل قرارگیری محل فعالیت آنها، حداقل فاصله ۱ تا ۲ متر است.
- دستفروشان باید علاوه بر رعایت فاصله ایمن (حداقل یک تا دو متر)، در صورت امکان، مسیر ورود و خروج افراد را جدا کنند.
- تمامی دستفروشان باید از وسایل حفاظت فردی (ماسک و دستکش) استفاده کنند.
- دستفروشان باید پروتکل های بهداشتی را در محل فعالیت خود رعایت کنند.
- فروشندگان از مشتریان خود بخواهند به جای تبادل وجه نقد از دستگاههای کارت خوان استفاده کنند.
- فروشندگان مواد غذایی باید کارت بهداشت معتبر به همراه داشته باشند.
- دستفروشان، باید از خوردن و آشامیدن در حین کار خودداری کنند.
- دستفروشان باید از دست دادن و روبوسی کردن خودداری کنند.
- دستفروشان باید از عرضه و فروش مواد غذایی فاقد بسته بندی خودداری کنند.
- دستفروشان در صورت امکان از یک حائل مثل پرده نایلونی (مشمایی) بین خود و خریدار استفاده کنند.
- دستفروشان به خاطر داشته باشند گشت های کنترل بهداشتی جهت پایش و نظارت بر عملکرد آنها روزانه انجام می شود.
- دستفروشان باید از فروش مواد غذایی بدون بسته بندی و همچنین مواد غذایی بسته بندی شده که شرایط نگهداری خاص از جمله یخچال را دارند، جلوگیری کنند.