کد خبر: ۲۷۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۶ تير ۱۳۹۳ - 2014July 07
شفا آنلاین:یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب "سلول‌های مغزی" و اختلال در رشد مغز شود.
به گزارش شفا آنلاین،مهیار مهین‌ شفیعی متخصص مغز و اعصاب  افزود: متأسفانه الگوهای غذایی نامناسب، موجب بروز اختلالات مغزی و کاهش بازدهی مغز بسیاری از افراد جامعه شده است.

وی با اشاره به اینکه نخوردن صبحانه و پرخوری دو عامل مهم افت فعالیت مغز و کاهش قدرت ذهنی است، تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه برخی از مواد نیز ممکن است در دراز مدت، به مغز آسیب برساند.

مهین‌شفیعی تأکید کرد: مصرف زیاد قند و شکر، ممکن است موجب آسیب سلول‌های مغزی و اختلال در رشد مغز شود.

وی یادآور شد: در واقع استفاده بیش از اندازه مواد قندی موجب اختلال یا توقف جذب پروتئین و برخی دیگر از مواد شده و در نتیجه خطر سوء تغذیه و حتی آسیب سلول‌های مغزی را افزایش می‌دهد.

مهین‌شفیعی گفت: علاوه بر مصرف زیاد قند و شکر، مصرف بیش از اندازه مواد غذایی حاوی نگهدارنده‌ها، افزودنی‌ها، رنگ‌های خوراکی و قندهای مصنوعی نیز می‌تواند بر عملکرد سیستم مغزی و عصبی، تأثیر منفی بر جای گذارد.
برچسب ها: قند ، شکر ، مغز ، متخصص ، اعصاب
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: