کد خبر: ۲۷۳۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021February 04
اگر زمان استفاده از اینترنت توسط والدین کنترل نشود ممکن است فرزندان دچار آسیب‌هایی مانند اعتیاد اینترنتی، افت تحصیلی، خطرات جسمی و روحی شوند.
شفاآنلاین>سلامت>رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نسبت به اعتیاد کودکان و نوجوانان به اینترنت هشدار داد.
به گزارش شفاآنلاین :سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اعمال راهکار‌هایی در راستای نظارت، کنترل و درمان اعتیاد اینترنتی کودکان توسط والدین امری لازم و ضروری است، لذا والدین باید تعاملات اجتماعی و خانوادگی کودکان خود را در محیط پیرامون افزایش دهند.

وی افزود: برای استفاده کودک از اینترنت هدف تعیین کرده و در چارچوب آن امکان استفاده از اینترنت را فراهم کنید، همچنین فعالیت‌های فیزیکی و سرگرمی‌های مناسب را برای کودک خود فراهم کنید.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: برای کودکان زمان مشخصی را بابت استفاده از اینترنت و فضای مجازی تعیین کنید و بر روی فعالیت آن‌ها نظارت کافی داشته باشید.

وی با اشاره به اعتیاد کودکان به اینترنت و خطر قرار گرفتن آن‌ها در معرض آسیب‌های فضای مجازی، افزود: این روز‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا، کودکان بیشتر اوقات خود را در خانه می‌گذرانند، آموزش مجازی و محروم شدن آن‌ها از برخی فعالیت‌های خارج از منزل باعث افزایش زمان استفاده از اینترنت و حضور کودکان در فضای مجازی شده است.
سرهنگ رجبی ادامه داد: بنابراین برای زمان استفاده فرزندان خود از بستر اینترنت قوانین و مقرراتی تعیین کنید و به آن پایبند باشید، اگر زمان استفاده از اینترنت توسط والدین کنترل نشود ممکن است فرزندان دچار آسیب‌هایی مانند اعتیاد اینترنتی، افت تحصیلی، خطرات جسمی و روحی شوند.

وی با اشاره به وجود راهکار‌ها برای درمان اعتیاد اینترنتی کودکان، افزود: اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی از مشکلات رایج در زندگی‌های امروزی است. شاید این مشکل را در خودتان نیز شناسایی کرده یا در اطرافیانتان دیده باشید. اگر شما هم احساس خطر کرده‌اید و فکر می‌کنید که استفاده بیش از اندازه از اینترنت در زندگی فرزندتان خللی ایجاد کرده است، باید موارد و نکاتی را مد نظر خود قرار دهید.

به گفته سرهنگ رجبی، تعیین زمان مشخص برای استفاده کودکان در فضای مجازی، تعیین پاداش و تنبیه برای استفاده صحیح و ناصحیح، جایگزین کردن فعالیت فیزیکی و سرگرمی خارج از فضای مجازی، نظارت اعضای خانواده در هنگام استفاده کودکان از اینترنت، هدفمند کردن استفاده از اینترنت برای کودکان، افزایش تعاملات خانوادگی و اجتماعی کودک از جمله مواردی است که والدین باید انجام آن‌ها را در برنامه خود بگنجانند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: