به
گزارش شفاآنلاین، محققان دانشگاه سیدنی استرالیا می گویند:از آنجایی که
بدن انسان پروتیین را به کربوهیدرات و چربی اولویت می دهد، افرادی که رژیم
غذایی کم پروتیین دارند به سایر گروه های غذایی رو می آورند تا بتوانند به
سطح پروتیین هدف خود برسند.
در 60 سال گذشته سطح پروتیین در رژیم غذایی غرب کاهش یافته است و محققان حدس می زنند که این موضوع عامل افزایش سطح چاقی است.
«دیوید روبن هایمر» از دانشگاه سیدنی گفت: از این اطلاعات می توان برای کمک به جلوگیری از چاقی استفاده کرد.
با
این وجود محققان هشدار می دهد:اگر چه رژیم غذایی مملو از پروتیین می تواند
به انسان در کاهش وزن کمک کند اما مصرف زیاد آنها می تواند مشکلات دیگری
برای سلامتی ایجاد کند، بنابراین در مصرف آنها باید توازن ایجاد کرد.
به
گفته محققان، پروتیین علاوه بر این که یک منبع خوب انرژی محسوب می شود
برای رشد سالم و بازسازی بافت های بدن مانند ماهیچه های قلب، ارگان های
داخلی و پوست مهم است.
محققان اعلام کردند:اگر چه شمارش کالری مواد
غذایی کاری ساده است اما دستیابی به توازن صحیح تغذیه ای پروتئین،
کربوهیدرات و چربی مهم تر از آن است.
این در حالی است که تحقیقات
دیگری نشان داده که مصرف گوشت قرمز و یا پردازش شده، خطر ابتلا به سرطان
های روده بزرگ و راست روده را افزایش می دهد.
مطالعات محققان
دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد نشان داده که مصرف مرتب گوشت قرمز به
ویژه گوشت پردازش شده مانند سوسیس و کالباس موجب کوتاه شدن عمر انسان می
شود.
همچنین مصرف گوشت کباب شده و یا سرخ شده خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، راست روده، سینه، پروستات، کلیه و لوزالمعده را افزایش می دهد