کد خبر: ۲۷۲۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021January 21
مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی کافئین زیاد، ممکن است باعث وخامت زخم معده در افراد مبتلا به این بیماری شود.
شفاآنلاین>سلامت> دریافت بیش از حد کافئین باعث بروز آثار ناخوشایند متعددی می‌شود، مانند: عصبانیت، آشفتگی، اضطراب، بی خوابی، تحریک دستگاه گوارش، اسهال و وابستگی.
کافئین حتی در بسیاری از دارو‌ها از جمله برخی آنتی بیوتیک‌ها وجود دارد؛ بنابراین توصیه متخصصان بر این است که اگر دچار مشکلات قلبی، پرفشاری خون، بی خوابی، مشکلات اضطرابی، مسائل گوارشی، کلیوی یا دیابت هستید، مصرف محصولات حاوی کافئین را کم کنید.

به گزارش شفاآنلاین:شکلات تیره: شکلات تیره اگرچه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی بالایش مفید است، اما می‌تواند مقادیر قابل توجهی کافئین هم داشته باشد. کافئین اسید معده را افزایش می‌دهد، مصرف بیش از حد مواد غذایی حاوی کافئین زیاد، ممکن است باعث وخامت زخم معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معده باید مصرف مواد غذایی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند. به افراد مضطرب نیز توصیه می‌شود مصرف این شکلات‌ها را محدود کنند.

قرص‌های لاغری: قرص‌های چربی سوز اغلب دارای کافئین هستند. در مصرف این گونه دارو‌ها احتیاط کنید و از مصرف بی رویه و خودسرانه آن‌ها بدون مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه اجتناب کنید.
مسکن‌های بدون نسخه: دفعه بعد که برای کاهش درد سراغ این دارو‌ها رفتید، بدانید که آن‌ها حاوی مقادیر قابل توجهی کافئین هستند. به طوری که اگرچه مصرف گاه به گاه آن‌ها در کاهش درد موثر است، اما وابسته شدن به این دارو‌ها سردرد و دیگر درد‌ها را وخیم‌تر می‌کند. مسکن‌های بدون نسخه از قبیل استامینوفن حاوی ۱۳۰ میلی گرم کافئین هستند.

آب ویتامینه: آب ویتامینه آبی است که با مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و الکترولیت‌ها غنی شده باشد. بعضی انواع آب ویتامینه، دارای افزودنی‌های طعم دار، کافئین و مواد شیرین کننده هستند. در نتیجه حتما پیش از مصرف این آبها، برچسب روی شیشه آن‌ها را بخوانید تا ببینید چه موادی داخل آن وجود داشته و قرار است با خوردن آن چقدر کالری وارد بدن شما شود.

چای سرد: این نوع چای در هر بطری حاوی ۳۰ میلی گرم کافئین است. تمام انواع چای حاوی کافئین هستند. کافئین موجود در چای می‌تواند بسیار سریع انتشار یابد، اما به راحتی می‌توان کافئین چای را از بین برد: چای را به مدت ۳۰ ثانیه در کمی آب داغ دم کنید، سپس دم کرده اولیه را دور بریزید. دوباره همان چای را دم کنید، به این ترتیب چای شما حاوی میزان بسیار کمی کافئین خواهد بود.
برچسب ها: خطرات ، کافئین ، زخم معده
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: