شفا آنلاین:گیاه زردچوبه به طور وحشی و خودرو در جنگل های مالزی می روید و در بیشتر غذاهای سنتی هم مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش
شفا آنلاین، یکی از اصلی ترین ترکیبات زردچوبه ماده ای به نام "کورکمین" است که میزان سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و موجب کاهش وزن می شود.
بر
اساس بررسی های پژوهشگران موش هایی که رزیم غذایی پر چرب دارند وقتی
زردچوبه مصرف می کنند تا 50 درصد چربی کمتری جذب بدنشان می شود زیرا
ترکیبات موجود در زردچوبه رشد بافت چربی را کاهش می دهد و افزایش سوختن
چربی را به همراه دارد.
گفتنی است،. زردچوبه یک ماده با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. این خواص
زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماریهای گوارشی، کبدی، سرطان،
آرتریت، آلرژی، آسم، آترواسکلروز، آلزایمر و قندخون بالا مورد نظر قرار
گیرد.
نتایج مطالعات نشان می دهند، اضافه کردن ادویه زردچوبه به
غذاها موجب می شود تا چربی موجود در غذا جذب بدن نشود در نتیجه دچار افزایش
وزن نشویم.