کودکان بزرگتر از درد و پُری گوش و بی قراری شکایت دارند ولی کودکان در سن مدرسه اظهار می کنند که درد گوش داشته و در گوششان احساس پُری دارند.
شفاآنلاین>سلامت>متخصص گوش، حلق و بینی با تاکید براینکه شایع ترین دلیل التهاب گوش میانی، عفونت است گفت: برای پیشگیری از این بیماری، دوری از افراد بیمار و هوای سرد توصیه می شود.به گزارش شفاآنلاین:محمد اجل لوئیان متخصص گوش و حلق و بینی درباره التهاب گوش گفت: التهاب گوش دلایل زیادی دارد. شایع ترین دلیل التهاب گوش، عفونت است که معمولا در کودکان شایع است و با ایجاد عفونتی در بدن منجر به عفونی شدن گوش میانی در آنها می شود اگرچه ممکن است لاله گوش هم التهاب پیدا کند.
وی درباره نشانه ای التهاب گوش اظهار داشت: التهاب گوش در کودکانی که قادر به صحبت کردن نیستند با گریه و بی قراری و گاهی دست بردن به سمت گوش همراه است. کودکان بزرگتر از درد و پُری گوش و بی قراری شکایت دارند ولی کودکان در سن مدرسه اظهار می کنند که درد گوش داشته و در گوششان احساس پُری دارند. انسان های بزرگ هم احساس پُری و درد در گوش و کاهش شنوایی دارند.
اجل لوئیان در ادامه با اشاره به اینکه خارش گوش معمولا در کسانی مشاهده می شود که در گوش خارجی خارش دارند گفت: با تکان دادن لاله گوش و استفاده از گوش پاک کن گوش میانی تحریک شده و التهاب به وجود می آید اگرچه قارچ و عفونت لاله گوش هم می توانند به تنهایی التهاب گوش میانی را ایجادکنند. ولی خارش گوش به تنهایی به معنی التهاب نیست. خارش گوش می تواند به دلیل حساسیت به وجود آید.
متخصص گوش، گلو و بینی توصیه کرد: کودکان را در مواجهه با سرما و ویروس های ناشی از عطسه و سرفه دیگران قرار ندهیم و در بزرگترها هم باید از مواجهه با ویروس ها، افراد بیمار و سرما خودداری کنند.این عفونت ها معمولا از راه تنفس وارد بدن می شود که عمده راه ورود آنها حلق و بینی است.