کد خبر: ۲۶۹۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020December 13
بسیاری برای لاغر شدن، بی توجه به مزاج خود، لزوم تنظیم فعالیت ورزشی و…، از رژیم‌های کم ‌کالری مانند سالاد یا نوشیدن آب کمک‌ می‌گیرند.
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص طب ایرانی معتقد است افراد برای لاغرشدن باید به مزاج خود توجه کنند چرا که عدم توجه به مزاج مشکلاتی را برای آنها در پی خواهد داشت.

به گزارش شفاآنلاین:ناصر رضایی پور، در مورد رژیم غذایی گفت: خوردن مستمر سالاد کاهو و گوجه خیار با هدف لاغر شدن باعث افزایش رطوبت بدن می‌شود و به جای لاغر شدن بیشتر زمینه ابتلا به بیماری‌های گوارشی، کبدی، رحمی، پوست و مو و…، را پدید می‌آورد.

وی تاکید کرد: بسیاری برای لاغر شدن، بی توجه به مزاج خود، لزوم تنظیم فعالیت ورزشی و…، از رژیم‌های کم ‌کالری مانند سالاد یا نوشیدن آب کمک‌ می‌گیرند. چنین افرادی، ابتدا وزن‌ بدن آنها به ‌سرعت کم می‌شود ولی خیلی زود به جایی می‌رسند که وزن‌شان ثابت ‌می‌ماند و تغییری ‌نمی‌کند.

این متخصص طب ایرانی گفت: مصرف مداوم خیار، کاهو، گوجه و نظیر این سردی‌ها با چاشنی ترش، موجب کاهش گرمی و افزایش تری بدن می‌شود که این رطوبت، در قالب بافت چربی (با طبیعت سرد و تر)، در بدن ذخیره‌می‌شود و در درازمدت موجب شکست رژیم، برگشت وزن و چاقی مجدد می‌شود.

رضایی پور افزود: متاسفانه امروزه با افراد زیادی مواجه می‌شویم که شاید با گرفتن رژیم، بدون توجه به مزاج و…، چربی بدن‌ آنها کم شده‌ باشد ولی دچار آسیب‌هایی در دیگر اعضا هستند. کبد چرب، ریزش مو، مشکلات رحمی، چربی خون بالا، ضعف بدنی و روحی و…، ناشی از مصرف مداوم و زیاد مواد غذایی سرد. خیلی از این افراد که با رعایت رژیم‌های کم‌ کالری و بدون توجه به طبیعت بدن و دیگر شرایط جسمی، روحی، سنی، اقلیمی و…، اقدام به کاهش‌وزن می‌کنند، پس‌از مدتی چاقی آنها برمی‌گردد و حتی ممکن است چاق‌تر از گذشته شوند.

برچسب ها: رژیم ، لاغری ، مزاج
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: