دکتر کیوان الچیان در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین گفت: استفاده از یک افطاری ساده همراه با آب گرم، نان، پنیر و سبزی يكي ازبهترين ومناسب ترين افطاري هااست.
وي اظهار داشت: نیم ساعت بعد از صرف افطاری زمان مناسبی برای میل شام و بعد از آن پیاده روی به مدت 20 دقیقه است.
بازرس انجمن تخصصی طب اورژانس ادامه داد: در واقع حین افطار نوشیدن آب با حجم بالا، منجر به پر شدن سلول های گرسنه می شود و به تبع آن بدن دچار ضعف و خستگی می شود.
متخصص داخلی تصریح کرد: همچنین استفاده از مواد غذایی پر چرب دروعده سحريا افطار، طی روز منجر به افزایش ترشح انسولین و در مقابل منجر به افت ناگهانی قند، ضعف و خستگی برای روزه داران مي گردد.
وی به خبرنگار شفا آنلاین گفت: در واقع بهتر است روزه داران حد فاصل بین افطار تا سحر به تدریج آب و نوشيدني هاي مشابه میل نمایند.
الچیان با اشاره به این که روزه داران برای سحری بهتر است از آب گرم، میوه و سبزیجات آبدار استفاده نمایند در عین حال خاطرنشان کرد: همچنین مصرف مواد غذایی شور، حاوی مواد نگهدارنده، سوسیس و کالباس،سس های مایونز و مواد پرچرب نیز عطش را درطول روز به شدت افزایش می دهند.
به گفته بازرس انجمن تخصصی طب اورژانس، مصرف سیب، هلو، گلابی و سایر میوه های آبدار نیز در رفع و کاهش عطش روزه داران بسیار مفید و موثر است.