کد خبر: ۲۶۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۳ - 2014July 03
عضو هيات مديره جامعه متخصصين داخلي در گفتگو با شفا آنلاین تشريح کرد:
شفا آنلاین- عضو هيات مديره جامعه متخصصين داخلي با اشاره به این که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان شرایط را برای روزه داران کمی سخت کرده توصيه هاي مهمي به روزه داران ارايه كرد

دکتر کیوان الچیان در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین گفت: استفاده از یک افطاری ساده همراه با آب گرم، نان، پنیر و سبزی يكي ازبهترين ومناسب ترين افطاري هااست.

وي اظهار داشت: نیم ساعت بعد از صرف افطاری زمان مناسبی برای میل شام و بعد از آن پیاده روی به مدت 20 دقیقه است.

بازرس انجمن تخصصی طب اورژانس ادامه داد: در واقع حین افطار نوشیدن آب با حجم بالا، منجر به پر شدن سلول های گرسنه می شود و به تبع آن بدن دچار ضعف و خستگی می شود.

متخصص داخلی تصریح کرد: همچنین استفاده از مواد غذایی پر چرب دروعده سحريا افطار، طی روز منجر به افزایش ترشح انسولین و در مقابل منجر به افت ناگهانی قند، ضعف و خستگی برای روزه داران مي گردد.

وی به خبرنگار شفا آنلاین گفت: در واقع بهتر است روزه داران حد فاصل بین افطار تا سحر به تدریج آب و نوشيدني هاي مشابه میل نمایند.

الچیان با اشاره به این که روزه داران برای سحری بهتر است از آب گرم، میوه و سبزیجات آبدار استفاده نمایند در عین حال خاطرنشان کرد: همچنین مصرف مواد غذایی شور، حاوی مواد نگهدارنده، سوسیس و کالباس،سس های مایونز و مواد پرچرب نیز عطش را درطول روز به شدت افزایش می دهند.

به گفته بازرس انجمن تخصصی طب اورژانس، مصرف سیب، هلو، گلابی و سایر میوه های آبدار نیز در رفع و کاهش عطش روزه داران بسیار مفید و موثر است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: