میوه به برای جلوگیری از سرطان، کاهش وزن، کاهش کلسترول خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش و پوست و مو مفید است.
شفاآنلاین>سلامت>مشکلات زندگی امروز، شرایط زندگی و فشارهای روزافزون تقریباً به عناصر جداییناپذیر زندگی امروزه ما تبدیل شدهاند و از همه جهات بر زندگی و روان ما تأثیر میگذارند. شاید مقابله با این فشارها کاری دشوار باشد اما چیزهای خاصی نیز وجود دارند که میتوان با استفاده از آنها آرامش را به روان و ذهن خود هدیه کرد. نوشیدن یک دمنوش آرامشبخش بعد از پایان ساعات کاری خستهکننده میتواند خستگی را از جسم و روان شما بزداید و آرامش را برایتان به ارمغان آورد.
دمنوش به، آرامش بخشی عالی
در بین هزاران دمنوشی که وجود دارند یکی از بهترین آنها دمنوش به است. همانطور که از اسم این
دمنوش پیداست، این دمنوش از میوه به درست میشود که دارای عطر و بویی اعجابانگیز است. کمتر کسی پیدا میشود که این عطر و بو را نپسندد. به ویژه اینکه دم کردن و گرمایی که این چای برای عمل آمدن در برابر آن قرار میگیرد، این عطر و دلپذیری را دوچندان میکند. بسته به نوع نژادی که درخت به دارد، کیفیت میوه آن متفاوت است. بهترین کیفیت شناخته شده آن، به اصفهان است و چای به اصفهان نیز بهترین نوع دمنوش به در بین انواع این دمنوش است.
به دانه، معجزهای برای گلودرد
از دانههای میوه به در
سرماخوردگی و گلودرد استفاده میکنند، زمان گلو درد کمی از آن را در استکان بریزید و روی آن کمی آبجوش بریزید و بگذارید یک ساعت بماند و لعاب میاندازد و آن را بخورید برای گلو عالی است. بوئیدن میوه آن، سبب ایجاد حس نشاط و تقویت قلب و مغز، رفع حالت تهوع و استفراغ میشود و خوردن به سبب تقویت معده و دهانه ورودی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا و از بدبویی دهان جلوگیری میکند. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج میشود اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.
طرز تهیه چای به در خانه
برای تهیه چای به، ابتدا میوه به رسیده و زرد رنگ و خوش بو را انتخاب کنید. با پوست رنده کنید، بههای رنده زده را در سینی بزرگ پهن کنید و بگذارید خشک شود. بعد از اینکه رندههای به خشک شدن آنها را در ماهیتابه بریزید و بدون روغن بو دهید تا رنگ آنها تیره شود.
الان چای به شما آماده دم کردم است. میتوانید در ظروف شیشهای نگه دارید و هر از گاهی همراه با چای دم کنید تا دو مزه شود.
برای زمانی که میخواهیم دمنوش خوش عطر و طعم به را آماده کنیم، در صافی قوری به و هل، چوب دارچین، گل محمدی و آب جوش میریزیم و قوری را روی کتری قرار میدهیم تا ۳۰ دقیقه دمنوش به دم بکشد و بعد دمنوش خوش عطر را در فنجان میریزیم و با همان گل محمدی روی دمنوش را زیباتر میکنیم و با عسل یا نبات این دمنوش به بینظیر را نوش جان کنید.
خواص میوه به
به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونت روده، ورم حاد روده، اسهال مخصوصاً از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است. بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند. علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تأثیر شگفتانگیزی دارد.
میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد. روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی میشود. ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان است و به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند. به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک میکند و به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
تنظیم قند خون
میوه به دارای ترکیبات پلیفنولیک است که فعالیت هایپوگلایسمیک داشته و قند خون را پایین میآورد. این ترکیبات، به پیشگیری از عوارض دیابت هم کمک میکند. دمنوش به از بافت کبدی بیماران دیابتی محافظت میکند.
ضد ویروسی بودن میوه به
از سایر خواص به میتوان به این مورد اشاره داشت که دارای خاصیت ضدویروسی بالایی است؛ به گونهای که فنولهای این میوه در برابر بیماریهای ویروسی سرماخوردگی، آنفلوآنزا مقاومت بدن را افزایش میدهند.
تنظیم فشار خون
عصاره میوه به سطح آنژیوتانسین، آپلین و اندوتلین را کم کرده و به کاهش فشار خون کمک میکند. پس سعی کنید برای تنظیم فشار خون از خواص دمنوش میوه به استفاده کنید.
تنظیم کلسترول خون
برای تنظیم کلسترول خونتان از دمنوش میوه به استفاده کنید. دمنوش میوه به خواص خیلی زیادی برای سلامت قلب و عروق و کاهش کلسترول و چربی دارد. علاوه بر این به از طریق بهبود سطوح چربیهای خونی میتواند از بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی مانند سکته، نارسایی احتقانی قلب و بیماریهای عروق قلبی جلوگیری کند.
تنظیم سیستم ایمنی
از دیرباز میوه به، به شکل صورت موضعی برای درمان درماتیت آتوپیک که یک نوع آلرژی با تظاهرات پوستی است استفاده میشده است. علاوه بر این مقدار زیاد ویتامین C آن میتواند در تنظیم التهاب و عملکردهای سیستم ایمنی و تعداد گلبولهای سفید مؤثر باشد.
خواص به برای زیبایی مو
محتوای مواد معدنی به برای خونسازی مفید است. تنظیم خونرسانی به فولیکولهای مو از طریق تقویت خونسازی و تنظیم گردش خون به رشد بهتر فولیکولهای مو کمک میکند.
خواص به در بارداری
میوه به یکی از میوههای پیشنهادی برای خانمها است به دلیل خواص آن برای زیبایی و سلامت پوست و مو ولی میوه به و دمنوش به در طول دوران بارداری و حاملگی هم فواید زیادی دارد. میوه به دارای ویتامین B6 است و بر روی تهوع و استفراغ بارداری مؤثر است و لذا در بارداری به ویژه بین هفته ۶ تا ۱۴ بارداری، به پیشنهاد میشود.
خواص به برای جنین
خواص میوه به برای جنین موجود در شکم خانم باردار در مطالعههای کارآزمایی بالینی ارزیابی شده است. میوه به بر روی میزان IQ نوزاد متولد شده مؤثر است و کودکان را باهوش میکند.
دمنوش به برای رفع حالت تهوع و استفراغ
دمنوش به با ترکیبات گیاهی مغذی باعث رفع حالت تهوع و همچنین استفراغ های شدید میشود، این خاصیت به آنتیاکسیدانهای موجود در به و دمنوش آن باز میگردد.