کد خبر: ۲۶۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۳ - 2014July 02
شفاآنلاین-وزیر بهداشت بااشاره به مشکلاتی که مانع از گسترش همکاری میان دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت شده، گفت: فکر می کنم باید وجه مشترک و مذاکرات و توافقاتمان قانون باشد و اگر تولیت و نظارت وزارت بهداشت و همچنین مصوبات شورای گسترش را در جذب دانشجو و تاسیس رشته ها قبول نداشته باشید، نمی‌توانیم به نتیجه‌ای برسیم. بخش عمده ای از مشکل ما در حوزه پزشکی به خاطر همین تصمیمات خارج از قانون است، به همین خاطر باید از همان مجرای قانونی مباحث خود را دنبال کنیم.

به گزارش شفاآنلاین، ‌گروهی از کارشناسان چینی، فرانسوی،‌ دانمارکی و آلمانی تاکید کردند گونه‌ای آنتی‌ژن از خانواده ژن چند تکثیری «پلاسمودیوم فالسیپروم»، ژن کلیدی در ارتباط با بروز بیماری شدید مالاریا است. در این بررسی مشاهده شد بیان یک ژن زیرگروه خاص موسوم به «upsA» فاکتوری است که موجب بروز مالاریا مغزی انسانی، نوع شدید این بیماری می‌شود.

پرفسور «ژانگ کئینگ‌فنگ»، یکی از متخصصان این مطالعه گفت:فاکتوری موسوم به «PfRNase II» غیرفعال شدن ژن‌های نوع upsA را کنترل می‌کند. متخصصان رابطه معکوس بین تعداد نسخه‌های PfRNase II و ژن‌های upsA را مشاهده کردند که نقش فاکتور PfRNase II را در بروز نوع شدید مالاریا آشکار می‌کند. متخصصان معتقدند نتایج این مطالعه سرنخ‌هایی را برای تولید واکسن و داروهای مقابله‌کننده با مالاریا ارائه خواهد کرد که می‌تواند نجات‌دهنده جان بیماران از جمله کودکان زیر پنج سال باشد.

  به نقل از خبرگزاری شینهوا، مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی به حساب می‌آید که در سال می‌تواند به مرگ حدود یک میلیون نفر در جهان منجر شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: