کد خبر: ۲۶۸۵۴۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020December 02
امیدواریم هر چه زودتر افرادی که در معرض دمانس یا اختلال حافظه قرار می‌گیرند، از طریق نظام شبکه تشخیص داده و به مراکز درمانی ارجاع دهیم که در حال طراحی است.
شفاآنلاین>سلامت>مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، با اشاره به روز جهانی معلولین، مسائل و مشکلات معلولین در روزهای کرونایی را تشریح کرد.

به گزارش شفاآنلاین:محمد تقی جغتایی، روز چهارشنبه گفت: از سال های گذشته غربالگری اختلال تکاملی کودکان در کشور آغاز شده است.

وی با اعلام اینکه ۶۳ درصد کودکان ۱۲ سال به بالا تحت غربالگری اختلال تکاملی قرار می گیرند، افزود: این کودکان اگر دچار اختلال رشد باشند، به مراکز مربوطه ارجاع می شوند.

جغتایی گفت: بر همین اساس سالانه ۹۰۰ هزار کودک غربالگری اختلال تکاملی می شوند.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی، در ادامه به تدوین برنامه ملی «دمانس» اشاره کرد و افزود: امیدواریم هر چه زودتر افرادی که در معرض دمانس یا اختلال حافظه قرار می‌گیرند، از طریق نظام شبکه تشخیص داده و به مراکز درمانی ارجاع دهیم که در حال طراحی است.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت توانسته به رغم محدودیت‌های ارزی، سمعک را برای افرادی که اختلال شنوایی دارند، تهیه کند و سالانه به طور متوسط ۱۱۰ هزار عدد سمعک از سوی وزارت بهداشت تامین شده و در اختیار مراکز مختلف با ارز دولتی قرار می‌گیرد. همچنین کاشت حلزون هم سال‌ها است که انجام می‌شود و هر سال ۱۵۰۰ کودک که مشکل شنوایی دارند، در بیمارستان‌های منتخب سراسر کشور تحت عمل جراحی کاشت حلزون شنوایی قرار می گیرند.

جغتایی گفت: در زمان کرونا نحوه ارائه خدمات توانبخشی برای افراد ارائه کننده خدمات توانبخشی طراحی و ابلاغ شد و همچنین دستورالعمل‌هایی در زمینه مراقبت از معلولین تدوین شده است که این موضوع باعث شده افراد معلول که در مراکز ارائه خدمات توانبخشی و یا مراکز نگهداری شبانه روزی هستند، نسبت به سایر کشورها کمتر درگیر کرونا شوند.

وی افزود: یکی دیگر از برنامه‌های وزارت بهداشت، گسترش تخت‌های توانبخشی است.

برچسب ها: کودک ، سالانه ، غربالگری
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: