وی اظهار داشت: افزایش بسیار ناچیز تعرفه سالیانه نیز عرصه را بشدت برای ادامه فعالیت های این مراکز تنگ کرده است.
میرزا حیدری ادامه داد: همچنین تحمیل مالیات های سنگین به درآمدهای ناچیز، وضعیت اسف باری برای معیشت همکاران فیزیوتراپیست چه در غالب موسس و یا مسئول فنی در مراکز فیزیوتراپی ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: علاوه بر آسیب سنگین مالی به اداره موسسات فیزیوتراپی و کاهش شدید درآمد همکاران فیزیوتراپیست و تشدید روند بیکاری بواسطه رونق پایین اداره مراکز، نحوه خدمات به بیماران و فراد نیازمند به درمان های فیزیوتراپی با نقض مواجه شده است.
مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران خاطرنشان کرد: باید وزارت بهداشت به عنوان متولی صدور مجوز و تمدید پروانه های موسسات فیزیوتراپی، تسهیلات ویژه ای را برای این امر در نظر بگیرد به گونه ای که حداقل دغدغه همکاران برای ادامه کار تا امید به بهبود شرایط کار از نظر رفع خطر کرونا و تثبیت نسبی شرایط اقتصادی کاهش یابد.
میرزا حیدری اظهار داشت: اما برخی گزارش همکاران از روند بازرسی معاونت و نظارت درمان و معاونت بهداشتی برخی دانشگاه های سراسر کشور در مسیر صدور و تمدید پروانه های موسسات فیزیوتراپی حاکی از سختگیری و ایجاد مشکل برای مراکز فیزیوتراپی است.
وی افزود: انجمن فیزیوتراپی ایران به عنوان نماینده همکاران فیزیوتراپیست بنا به اطلاعات واصله و تماس های همکاران فیزیوتراپیست سراسر کشور از وزارت بهداشت خواهشمند است حتی الامکان حداکثر سهل گیری را در روندهای مد نظر تمدید پروانه مراکز انجام دهد.
مسئول کمیته فنی انجمن فیزیوتراپی ایران تصریح کرد: تخصص و تجربه و مهارت فیزیوتراپیست رکن اصلی درمان و بهبودی بیماران است و ارکان دیگر مانند تجهیزات و محیط کار مکملی بر اجرای درست امر درمان است.