کد خبر: ۲۶۷۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020November 05
افراد باید در صورت داشتن تب از مصرف برخی مواد غذایی خودداری کنند.

شفاآنلاین>سلامت>ناتالی ماکینکو متخصص تغذیه معتقد است که برخی خوراکی‌ها را در صورت داشتن تب بالا باید از رژیم غذایی حذف کنید.

به گزارش شفاآنلاین: اول از همه شما باید ادویه‌های گرم از جمله زنجبیل را کنار بگذارید.مصرف پروتئین حیوانی، ارزن، عدس قرمز و لوبیا ممنوع است.

غذا‌هایی مانند چغندر، بادنجان، فلفل قرمز، هویج و کدو تنبل نیز در لیست سیاه قرار گرفتند همچنین در دمای بالا، مصرف لبنیات، روغن نارگیل و گلوتن که بخشی از بسیاری از محصولات (جو، سویا، جو چاودار، جو، محصولات گوشتی نیمه تمام و سوسیس) شامل آن می‌شود هم باید ممنوع شود. از آنجا که یکی از علائم کرونا تب است، از خوردن این مواد غذایی در هنگام تب داشتن خودداری کنید.

مواد غذایی مفید برای مبتلایان به تب

از سوی دیگر متخصص تغذیه اولگا دکر در مقاله‌ای می‌نویسد: نوشیدن آب زیاد ضروری است تا سلول‌های خونی (گلبول‌های قرمز) بتوانند اکسیژن را به اندازه کافی برای سلول‌های ما برسانند. این رژیم غذایی باید حاوی فرآورده‌های پروتئینی (تقویت کننده سیستم ایمنی بدن) و همچنین چربی‌های سالم باشد (تأثیر مثبتی بر عملکرد ریه ها) و کربوهیدرات‌های پیچیده‌ای دارد که به لطف آن‌ها میکرو فلور روده بهبود پیدا می‌کند.

علاوه بر این موضوع، این متخصص تغذیه بر اهمیت ویتامین‌ها و مواد معدنی در برابر کرونا سخن می‌گوید و توجه ویژه‌ای به ویتامین C دارد.

برچسب ها: خوراکی ، تب ، مبتلایان
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: