شفاآنلاین- يكي از مسائلی كه با شروع فصل گرم سال مورد توجه قرار میگیرد، نوع تغذيه و مصرف مواد غذايي است كه مانع گرمازدگي شده و آب بدن فرد را نگه دارد.
به گزارش شفا آنلاین ،دكتر تيرنگ نيستاني،
متخصص تغذيه گفت: مشكل شايعي كه در فصل گرما براي مردم ايجاد ميشود،
تعريق زياد و از دست دادن آب بدن است و علاوه بر اينكه بدن را دچار كمآبي
ميكند، توان و انرژي افراد براي انجام فعاليتهاي روزانه را كاهش ميدهد و
مصرف برخي از مواد غذايي موجب عطش ميشود كه شامل غذاهاي حاوي نمك، سديم و
چربي بالاست. وي ادامه داد: يكي از عمدهترين مواد غذايي نان است كه سديم و
نمك بالايي داشته و عطش را زياد ميكند. بهترين غذاها، مواد غذايي حاوي
فيبر بالا هستند، فيبرها با ذخيره آب و آزاد كردن تدريجي آب در روده بزرگ
احساس تشنگي را در فرد كاهش ميدهند. اين متخصص تغذيه گفت: سيب ميوه بسيار
خوبي است كه مصرف روزانه آن ضمن اينكه حاوي فيبر است، خاصيت جذب آب بالايي
دارد، همچنين مصرف انواع سبزي، ماست در غذا و استفاده از سالاد به همراه
غذا، كمك زيادي به حفظ آب بدن ميكند.