کد خبر: ۲۶۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۴:۱۴ - ۱۰ تير ۱۳۹۳ - 2014July 01
شفاآنلاین- يكي از مسائلی كه با شروع فصل گرم سال مورد توجه قرار می‌گیرد، نوع تغذيه و مصرف مواد غذايي است كه مانع گرمازدگي شده و آب بدن فرد را نگه دارد.
 
به گزارش شفا آنلاین ،دكتر تيرنگ نيستاني، متخصص تغذيه گفت:  مشكل شايعي كه در فصل گرما براي مردم ايجاد مي‌شود، تعريق زياد و از دست دادن آب بدن است و علاوه بر اينكه بدن را دچار كم‌آبي مي‌كند، توان و انرژي افراد براي انجام فعاليتهاي روزانه را كاهش مي‌دهد و مصرف برخي از مواد غذايي موجب عطش مي‌شود كه شامل غذاهاي حاوي نمك، سديم و چربي بالاست. وي ادامه داد: يكي از عمده‌ترين مواد غذايي نان است كه سديم و نمك بالايي داشته و عطش را زياد مي‌كند. بهترين غذاها، مواد غذايي حاوي فيبر بالا هستند، فيبرها با ذخيره آب و آزاد كردن تدريجي آب در روده بزرگ احساس تشنگي را در فرد كاهش مي‌دهند. اين متخصص تغذيه گفت: سيب ميوه بسيار خوبي است كه مصرف روزانه آن ضمن اينكه حاوي فيبر است، خاصيت جذب آب بالايي دارد، همچنين مصرف انواع سبزي، ماست در غذا و استفاده از سالاد به همراه غذا، كمك زيادي به حفظ آب بدن مي‌كند. 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: