شفاآنلاین>سلامت>زهرا عبدالهی با اعلام این خبر افزود: امسال سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد(فائو) شعار روز جهانی غذا را به نام «توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر» نام گذاری کرده است.
به گزارش شفاآنلاین: عبدالهی ادامه داد: در سال ۲۰۲۰بیش از دو میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند.
عبداللهی با بیان اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای دو میلیارد نفر در هر سال محسوب می شود.
وی تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است.
عبداللهی تاکید کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید۱۹ داشته باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر ماه است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی با شعار «همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا» مورد تاکید است.