کد خبر: ۲۶۵۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020October 09
برای انجام هر کاری باید حداعتدال آن رعایت شود زیرا زیاده روی در انجام هر کاری حتی خوابیدن می تواند عوارضی را برای فرد داشته باشد.

شفاآنلاین>سلامت>انسان‌ها به‌طور معمول برای رفع خستگی، تجدید قوا و سرحال شدن بعد از داشتن یک روزسخت کاری می‌خوابند؛ در کل هر فردی یک سوم عمرش را صرف خوابیدن می‌کند اما نکته‌ حائز اهمیت این خواهد بود که انجام هرکاری بیش از حد طبیعی می‌تواند برای فرد  آسیب زننده باشد که خوابیدن هم از این جمله کارهاست و معمولا افراد از عوارض این زیاده روی اطلاعی ندارند. 

سردردهای صبحگاهی

به گزارش شفاآنلاین:شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که با سردرد از خواب بیدار شده  یا بعد از بیدار شدن دچار سردرد شوید.در وهله اول گمان می‌کنید ممکن است این سردرد علائم هشدار یک بیماری باشد، اما زمانی که به ساعت نگاه می کنید متوجه خواهید شد که سردردتان ناشی از خوابیدن زیاد است. زمانی که افراد بیش از حد طبیعی در شبانه روز می‌خوابند تعادل سروتونین بهم ریخته که این تغییرات در نهایت منجر به سردرد‌های صبحگاهی خواهد شد.

بلاهای که خوابیدن زیاد به سرتان می آورد

ضعف قوای جسمانی

معمولا در رختخواب بودن حس خوشایندی را به افراد منتقل می‌کند، اما هر چقدر افراد مدت زمان بیشتری را در رختخواب بگذرانند به دلیل تحرک کمی که در روز دارند ماهیچه هایشان به مرور ضعیف‌تر می‌شود. بی تحرکی تا حد بسیار زیادی استقامت بدن فرد را کاهش می‌دهد که در نتیجه این اتفاق خستگی مفرط را به همراه خواهد داشت.

 

پوکی استخوان

افرادی که زیاد می خوابند معمولا افراد بی تحرک و کم تحرکی هستند که این بی تحرکی سبب می شود تا استخوان‌های بدن به مرور زمان تحلیل رفته و ۴۰ تا ۷۰ درصد تراکم اولیه  را از دست دهند. بی تحرکی را می توان یکی از عوامل موثر در افزایش بازجذب مواد درون استخوان ها دانست که در نهایت  این امر می تواند منجر به بروز پوکی استخوان شود.

بلاهای که خوابیدن زیاد به سرتان می آورد

بیماری‌های قلبی

طبق مطالعات صورت گرفته هر دو روز بی تحرکی یک  بار در قیقه ضربان قلب فرد را افزایش می‌دهد هرچند این یک بار افزایش شاید در ابتدا اهمیت چندانی نداشته باشد، اما تکرار و افزایش تعداد دفعات ضربان قلب سبب خواهد شد تا میزان حجم خون در بدن فرد کاهش یابد و به دنبال آن مقدار خون حامل اکسیژن در بدن نیز کم شود که این امر می‌تواند برای فرد مشکلات قلبی را به دنبال داشته باشد.

بلاهای که خوابیدن زیاد به سرتان می آورد

همچنین هزاران اثر منفی دیگر مانند افزایش استرس، افزایش خطر ابتلا به بیماری سنگ کلیه و التهابات ریوی را می‌توان برای زیاد  خوابیدن در نظر گرفت. خواب طولانی‌مدت عوارض جبران ناپذیری به همراه دارد پس بهتر است مدت زمانی که در رختخواب می‌مانید، کاهش دهید.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: