کد خبر: ۲۶۵۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020October 08
کیوی که به انگور چینی نیز معروف است میوه‌ای تخم مرغی شکل با پوستی قهوه‌ای رنگ و شبیه به موکت می‌باشد که از خواص بسیار زیادی برخوردار می‌باشد.
شفاآنلاین>سلامت>بسیاری از افراد میوه کیوی را بسیار دوست داشته و از گوشت سبز و سفید رنگ آن لذت می‌برند، اما پوست آن را غیر قابل خوردن می‌دانند.

به گزارش شفاآنلاین: ما در اینجا قصد داریم تا دو تا از مهم‌ترین مزایای خوردن پوست کیوی را به شما بگوییم تا از این پس به جای دور ریختن پوست کیوی آن را مصرف کنید و از مزایای آن برخوردار شوید.

۱. پوست کیوی حاوی میزان بسیار زیادی از مواد مغذی از جمله فیبر، فولات و ویتامین E می‌باشد.

۲. بیشتر آنتی اکسیدان‌های این میوه در پوست آن قرار دارند.
البته باید توجه داشته باشید که پوست کیوی و خود آن هر دو می‌توانند حساسیت غذایی ایجاد کنند و در صورت داشتن حساسیت از خوردن آن‌ها اجتناب کنید.


برچسب ها: کیوی ، میوه ، مواد مغذی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: