کد خبر: ۲۶۵۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020October 07
در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک‌تر و سردترشدن بدن، باید از مصرف برخی از غذاها پرهیز شود.

شفاآنلاین>سلامت>ناصر رضایی‌پور متخصص طب ایرانی، گفت: در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک‌تر و سردتر شدن بدن، باید از مصرف خوراکی‌های سودازا و خشکاننده بدن پرهیز شود.

به گزارش شفاآنلاین: رضایی افزود: گوشت گاو و گوساله، سوسیس، کالباس، فست‌فودها، سرخ‌کردنی‌ها، غذا‌های مانده و گوشت نمک‌سود، ادویه تند و تیز، رب و انواع سس، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنیر شور، ترشی‌ها، لبنیات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چای پررنگ، یخ، شوری‌ها، چیپس، پفک و… نباید استفاده شود.

رضایی‌پور تاکید کرد: زیاده‌روی در مصرف میوه‌های سرد و تابستانی مانند خیار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر، پیاز و… و همچنین نوشیدن آب بسیار سرد نیز توصیه نمی‌شود.

برچسب ها: خوراکی ، پاییز ، طب ایران
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: