♦از همان سال تا به حال این ویروس بارها و بارها تکرار شده به همین دلیل دانشمندان در این فکر بودند که ممکن است ویروس دیگری که بتواند از طریق تنفس وارد بدن شود به انسان حمله کند.
♦سال 2003 میلادی در چین یک ویروسی از خانواده ویروس کرونا به نام سارس یک وارد جامعه شد و 8 هزار نفر را مبتلا و 800 نفر را کشت، سال 1960 نیز دانشمندان ویروس کرونا را شناسایی کردند.
♦سال 2012 در منطقه خاورمیانه ویروس دیگری از خانواده کرونا با شدت بیشتری متولد شد این بیماری نزدیک به 25 کشور دنیا را فراگرفت و 37 درصد قدرت کشندگی داشت.
♦و نهایت در روزهای پایانی 2019 در ووهان چین یک ویروس دیگری متولد شد و چون ویروس کرونا و آنفلوآنزا تشابهات زیادی با هم دارند نتوانستند تشخیص دهند از کدام خانواده است در نهایت در روزهای پایانی 2019 دانشمندان یافتند که این ویروس از خانواده ویروس کرونا است.
♦از 1415 تا اکنون 800 بیماری از نوع بیماری مشترک بین انسان و حیوانات هستند و از حیوان به حیوان و در آخر به انسان منتقل و باعث همه گیر شدن بیماری می شوند.
♦بدترین عفونت های تنفسی که قدرت همه گیری و جهان گیری دارند سه نوع هستند؛ شایع ترین آن ها ویروس سرما خوردگی، ویروس دوم آنفلوآنزا و ویروس سوم کرونا است.
♦اگر بتوانیم فرهنگ شستن مداوم دست، نبردن دست به سمت دهان و بینی و چشم و رعایت فاصله فیزیکی را دائمی کنیم می توانیم تمام بیماری های عفونی را که از راه تنفس انتقال داده می شود به صفر برسانیم.
♦نگهداری حیوانات یکی از مسائل مهم در انتقال بیماری کووید 19 است حتی اگر به ظاهر حیوان هیچ علامتی نداشته باشد بازهم خطر انتقال ویروس زیاد است.
♦آنفلوآنزا ناگهانی با سرفه و تب شدید شروع می شود و شباهت زیادی با کووید 19 دارد اما میزان سرایت کرونا ویروس بیشتر است.
♦اختلال چشایی و بویایی تنها تفاوت کرونا ویروس با آنفلوآنزا است، در همه گیری کووید 19 بسیار باید مراقب باشیم که دچار آنفلوآنزا نشویم.
خبرنیوز