کد خبر: ۲۶۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۷ تير ۱۳۹۳ - 2014June 28
شفا آنلاین:معاون توسعه فناوری کشور گفت: از میان 408 گونه گیاهی مربوط به گیاهان دارویی بیش از 108 گونه با قابلیت تجاری‌سازی در استان گلستان وجود دارد.

به گزارش شفا آنلاین، دکتر وطنی در دیدار با دانشگاهیان استان گلستان افزود: در قانون برنامه پنجم توسعه تاسیس 20 هزار شرکت دانش‌بنیان پیش‌بینی شده است که تاکنون حدود 400 شرکت موفق شده‌اند مجوز لازم را از کارگروه مربوطه دریافت کنند.

وی ادامه داد: در این قانون پیش‌بینی شده است که دولت حداقل سه هزار میلیارد تومان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بودجه اختصاص دهد.

وطنی تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در چهار ماهه گذشته تاکنون بیش از یک هزار و 200 میلیارد تومان خطوط اعتباری از بانک‌ها برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گرفته شده است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر هیچ محدودیتی از نظر ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان که دارای مجوز هستند و یا شرکت‌هایی که دارای قابلیت تولید محصولات دانش‌بنیان را دارند وجود ندارد.

وطنی یادآور شد: یکی از قوی‌ترین قوانینی که مجلس تاکنون تصویب کرده است قانون تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان با معافیت مالیاتی 15 ساله است که از مردادماه امسال این قانون عملیاتی می‌شود.

وی ادامه داد: معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری از راه‌اندازی مرکز تصاویر هسته‌ای استان گلستان به عنوان بزرگ‌ترین مجموعه فناوری بالا در منطقه شمال کشور حمایت می‌کند.

معاون توسعه فناوری کشور خاطرنشان کرد:‌ به شرکت‌ها و واحدهای فناوری که در دانشگاه‌ها و یا در پارک علم و فناوری استان گلستان مستقر شوند، ارائه تسهیلات خواهد کرد.

وی همچنین گفت:‌ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تکمیل و توسعه مراکزی مانند بانک خون بند ناف در استان گلستان،‌ پژوهشکده نانو و پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای در قالب طرح‌های توسعه فناوری از طریق ستاد توسعه فناوری کمک خواهد کرد.

وطنی افزود: این معاونت آمادگی دارد تا به دانشگاه علوم پزشکی استان کمک کند تا با هماهنگی جهاد دانشگاهی نسبت به تاسیس شعبه‌ای از پژوهشگاه رویان در بحث ایجاد ناباروری در استان کمک کند تا این شعبه شکل گیرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های راهبردی این معاونت کمک به استان گلستان برای راه‌اندازی مرکز تحقیقات و توسعه گیاهان دارویی است، تاکید کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از بخش گیاهان دارویی در زمینه کشت، فراوری و تبدیل آن حمایت می‌نماید.

وطنی تصریح کرد: با هماهنگی به عمل آمده با وزارت جهاد کشاورزی، ‌استان گلستان به عنوان قطب تولید در زمینه تولید بذر دانه‌های گیاهی شامل کلزا، سویا، آفتابگردان و پنبه خواهد بود.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به اجرای طرح دهکده سلامت و طبیعت‌درمانی در گلستان گفت: این طرح علاوه بر ایجاد اشتغال، جذب توریسم و گردشگران سلامت را در استان به دنبال خواهد داشت.

در ادامه این همایش رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: ما به عنوان یک کشور کمتر توسعه‌یافته نیازمند آن هستیم که در زمینه علم و دانش تلاش کنیم تا عقب‌ماندگی‌های خود را جبران کرده و همراه با سرعت رشد علم و فناوری در جهان حرکت کنیم و از سرعت گردونه علم عقب نمانیم و این در کنار برنامه‌ریزی‌های مناسب ایجاد خواهد شد.

در پایان این مراسم، معاونین پژوهشی دانشگاه‌ها و مدیران عامل شرکت‌های دانش‌بنیان استان با ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد خود درخواست‌ها، موانع و مشکلات خود را مطرح کردند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: