کد خبر: ۲۶۳۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020August 27
نتایج مطالعات نشان می دهد افرادی که تغذیه سالم دارند کمتر با احتمال ابتلا به مجموعه علائم منتهی به بیماری پارکینسون روبرو هستند.

شفاآنلاین>سلامت>محققان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می‌کنند در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی شأن مملو از گوشت و سیب زمینی است یک سوم کمتر با احتمال ابتلاء به علائم بیماری پارکینسون روبرو هستند.

به گزارش شفاآنلاین:نشانه‌های بیماری پارکینسون چندین سال قبل از ظهور بیماری پدیدار می‌شوند. این علائم شامل یبوست، افسردگی، درد بدن، کاهش بویایی، خواب آلودگی در روز، و مشکل در تشخیص رنگ‌ها هستند.

بیماری پارکینسون ناشی از تشکیل پروتئینی موسوم به آلفا سینوسلین در مغز است. به مرور زمان، مغز سلول‌های تولیدکننده دوپامین را از دست می‌دهد. دوپامین ماده شیمیایی ای است که به تنظیم حرکت و واکنش‌های هیجانی کمک می‌کند.

علائم بارز پارکینسون مربوط به حرکات است که شامل لرزش، اندام‌های سفت و مشکلات هماهنگی در حرکات بدن، می‌شود اما تأثیرات گسترده‌تری دارد و شامل افسردگی، تحریک پذیری و مشکل در حافظه و مهارت‌های فکری هم است.

محققان معقدند رژیم غذایی سالم با کاهش التهاب در بدن نقش حفاظتی دارد و شواهد اولیه حاکی از آن است که پروتئین آلفا سینوسلین ابتدا در روده‌ها تکثیر می‌شود.

شفاآنلاین را در اینستاگرام هم دنبال کنید


«سامانتا مولزبری»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می‌گوید: «این امکان وجود دارد که رژیم غذایی می‌تواند بر روند ایجاد بیماری پارکینسون تأثیر گذارد.»

مهر

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: