شفا آنلاین:گزارشها نشان میدهند که اسیدهای چرب ترانس که متأسفانه مصرف بسیار بالایی هم دارند، عامل مهم بروز اپیدمی بیماریهای قلبی و عروقی در مناطق مختلف جهان از جمله در کشورمان بوده است.
به گزارش
شفا آنلاین،محمدجواد تیباپور متخصص قلب و عروق تصریح کرد: بیماریهای قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در کشور هستند و
بسیاری از افراد مبتلا به دلیل رژیم غذایی نادرست خود دچار این بیماری و
حتی مرگ ناشی از آن شدهاند.
وی با اشاره به نقش اسیدهای چرب ترانس
در بروز بیماریهای قلبی و عروقی، گفت: بر طبق توصیه انجمنهای غذایی،
حداکثر میزان مجاز مصرف اسیدهای چرب ترانس حدود 2 درصد است که اگر این
میزان بیشتر شود، خطر بیماری قلبی و عروقی افزایش مییابد.
تیباپور
تأکید کرد: گزارشها نشان میدهند که اسیدهای چرب ترانس که متأسفانه مصرف
بسیار بالایی هم دارند، عامل مهم بروز اپیدمی بیماریهای قلبی و عروقی در
مناطق مختلف جهان از جمله در کشورمان بوده است.
وی افزود: علاوه بر
مصرف بالای روغنهای جامد که حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند، استعمال
سیگار، ورزش نکردن و چاقی نیز از دیگر عوامل مهم اپیدمی بیماریهای قلبی و
عروقی بوده است.