کد خبر: ۲۶۱۴۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۵ تير ۱۳۹۳ - 2014June 26
شفا آنلاین:استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران، گفت: بیماران دیابتی می‌توانند در وعده‌های افطار و سحر از خورشت‌ها و غذاهایی که در آنها از گوشت بره، جوجه مرغ به اضافه سبزیجات تهیه شود استفاده کنند.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر غلامرضا کرد افشاری افزود: این بیماران باید سوپ یا آش حاوی جو، گشنیز، اسفناج، کدو، شلغم، زرشک و آلو استفاده کنند و به عنوان چاشنی به غذاها آبغوره بدون نمک، آبلیموی تازه، سماق یا تمرهندی اضافه کنند.

وی با بیان اینکه شیرینی جات مصنوعی استفاده از عسل و رب سیب به این بیماران توصیه می شود، ادامه داد: بهترین میوه ها برای این بیماران سیب رسیده شیرین، گلابی، انار، تمرهندی، آلو، زردآلو و شاهتوت است که بیماران می توانند از آب میوه های فوق نیز استفاده کنند.

به گفته وی؛ ماهی و غذاهای دریایی به علت وجود امگا 3 و چربی‌های غیراشباع در بهبود دیابت و عوارض آن مفید هستند، گشنیز تسکین دهنده صفرا و برطرف کننده التهاب و تشنگی است.

این متخصص طب سنتی گفت: اثر گشنیز بر افزایش ترشح انسولین از پانکراس، پایین آوردن قندخون، بهبود لیپید پروفایل و جلوگیری از بروز عوارض قلبی – عروقی در بیماری دیابت بیان شده است.

کردافشاری، ادامه داد: همچنین اثرجو در پایین آوردن قندخون و افزایش حساسیت بافتی به انسولین به اثبات رسیده و اسفناج با طبیعتی سرد و تر برطرف کننده گرمی و التهاب و تشنگی بوده و ملین طبع است و هضم سریعی دارد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: