کد خبر: ۲۶۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۵ تير ۱۳۹۳ - 2014June 26
شفا آنلاين-ذرت،گياهي پرطرفدار است و در سراسر جهان کشت مي شود. آن را مي توان کبابي يا آب پز کرد و يا به مواد غذايي افزود. اگرچه پرخاصيت است اما عوارضي نيز دارد..
به گزارش شفا آنلاين،در برخي افراد مصرف ذرت حساسيت و علايمي مانند جوش هاي ريز، ورم مخاط غشايي، حالت تهوع و... ايجاد مي کند. بسياري از افراد دچار حمله آسم و خفگي مي شوند. علت اصلي بروز اين واکنش، وجود پروتئين غيرقابل هضم در ذرت است.

مصرف زياد آن باعث اضافه وزن مي شود.

مصرف زياد ذرت، خطر پلاگر را افزايش مي دهد. پلاگر، به معناي کمبود ويتامين به ويژه نياسين در بدن است.

نشاسته زياد آن، باعث احساس خواب آلودگي مي شود.

کربوهيدرات موجود در آن، باعث افزايش قند خون مي شود. بنابراين مبتلايان به ديابت بايد در مصرف آن دقت کنند.

از آنجا که سرشار از نشاسته است، مي تواند نفخ و گاز معده ايجاد کند.

فيبر موجود در آن در دفع سموم بدن موثر است اما افراط در مصرف آن باعث درد معده و سوء هاضمه مي شود.

در بعضي از افراد مصرف خام آن، اختلالات متعدد روده اي ايجاد مي کند.

خراسان

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: