به گزارش شفا آنلاین،علی حسینی گفت: در ماه رمضان باید ازنان و غلات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات، میوه و سبزیجات، شیر و لبنیات یعنی گروههای اصلی غذایی بیشتر استفاده شود.
وی ادامه داد: مصرف آش، سوپ، عدسی، شله زرد، فرنی، شیربرنج، چای کم رنگ، آب جوش برای هضم بهتر غذا توصیه میشود که ابتدا افطار با این خوراکیها انجام شود.
حسینی گفت: مصرف برنج، گوشت، نان سبوسدار، پنیر، شیر گرم، عسل، خرما، سبزی، گردو وکشمش به تناسب در هنگام افطار، سحر یا شام از خوراکیهای مناسب هستند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: غذاهایی که به میزان زیادیادویه دارند، غذاهای چرب و سرخ کردنی، غذاهای شور و شیرین، بادمجان، کشک و... عطش زیادی ایجاد میکنندکه برای رفع آن علاوه بر کاهش مصرف این خوراکیها میتوان از لیموترش، ماست و سبزیخوردن در کنار غذا بهره گرفت یا از روشهایی مانند غرغره با آب سرد، شستن دست و پا با آب سرد و دوش آب ولرم استفاده کرد.
حسینی تصریح کرد: از خوردن چای پررنگ، قهوه، کاکائو و موادی که باعث دفع بیشتر آب بدن می شوند، به هنگام سحر باید پرهیز کرد و در مقابل مصرفمیوه در هنگام سحر، باعث افزایشمقاومت بدندر مقابل تشنگی می شود.
این متخصص طب سنتی گفت: روزه داران بهتر است کهافطار خود را با یک غذا و نوشیدنی گرم وکمی شیرین، ساده و زودهضم آغاز کنند.
حسینی تصریح کرد: مصرف خرما، کشمش، انجیر و عسلبه هنگام افطار به دلیل اینکه سریع قند خون را بالا میبرد، توصیه میشود و از پرخوری هم جلوگیری میکند.
وی افزود: غذاهای شور و چرب،نوشیدنی های گازدار، مصرف بالای زولبیا و بامیه،آب میوه های مصنوعی، ادویه های تند و غذاهای فستفود که شامل سوسیس و کالباس است بهتر است در این ایام مصرف نشود.