تغذیه مناسب و مقوی
سعی کنید تغذیه مناسبی داشته باشید. فردی که قرار است مراقب بیمار باشد به تنهایی مسئول او نیست، بلکه او فردی است که میتواند با بیمار ارتباط محدود داشته باشد. همه خانواده سعی کنند در این شرایط مشارکت داشته باشند؛ از غذا درست کردن تا برنامهریزی برای سبد غذایی مقوی و کامل.
استفاده از ویتامینها و آبمیوههای طبیعی
حتما مواد غذایی حاوی ویتامین و آبمیوه طبیعی مصرف کنید. در این شرایط ویتامین و املاح به ما کمک میکند دوره نقاهت را با سرعت بیشتری پشت سر بگذاریم.
استفاده از غذاهای فیبردار، سبزیجات و حبوبات پخته
حتما در تغذیه فرد مبتلا به کرونا سبزیجات و حبوبات پخته و غذاهای حاوی فیبر مانند نانهای فیبردار قرار دهید. این مواد غذایی به فرد کمک میکند تا زودتر از بیماری رهایی کامل پیدا کند.
توجه به مقدار و نوع پروتئین مورد نیاز
به اندازه کافی پروتئین دریافت کنید. نه آنقدر که زیاد باشد و زیادتر از حد نیاز بدن باشد و نه آنقدر کم که بدن بتواند خود را ترمیم کند.
پرهیز از غذاهای دیرهضم و سرخ شده
غذاهای مفید بخورید. غذاهای سرخ شده و فست فودها برای شما سنگین هستند و علاوه بر ارزش کم غذایی، ممکن است باعث تحریک ریه شود. غذاهای ساده خانگی را انتخاب کنید.
رعایت فواصل تغذیه برای هضم غذا
فواصل تغذیه را به درستی رعایت کنید و در هم و به هم ریخته نخورید. این برنامه به شما کمک میکند بیش از حد سنگین نشوید و در زمان مناسب وعده غذایی خود را بخورید.
توجه داشته باشید این نکات به شما کمک خواهد کرد این دوره را امنتر و سادهتر بگذرانید.ایرنا