کد خبر: ۲۵۲۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020March 07
شفاآنلاین :اجتماعی >سلامت>عمومی >طبق اعلام وزارت بهداشت در هجدهمین روز از شیوع ویروس کرونا در کشور، ۵۸۲۳ تن به این ویروس مبتلا شده‌اند و ۱۴۵تن نیز جان باخته اند. همچنین ۱۶۶۹ مبتلا ،بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.
بیش از ۱۶ هزار نفر نیز در بیمارستان‌های معین سراسر کشور بستری هستند. براساس آمار اعلامی تهران با دارابودن هزار و ۵۳۹ مبتلا به ویروس کرونا به عنوان یکی از اصلی‌ترین کانون‌های این بیماری به شمار می‌آید.اگرچه براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مهدهای کودک، مراکز روزانه بهزیستی، مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان سال تعطیل هستند، اما از امروز شنبه ۱۷ اسفندماه ساعت کار تمامی ادارات مانند سابق بوده و هیچ کاهش ساعت کاری اجرا نخواهد شد.همچنین از سوی استانداران گیلان و مازندران محدودیت سفر برای مسافران این استان‌ها در نظر گرفته شده و خودروهای با پلاک غیربومی اجازه ورود به این دو استان را نخواهند داشت.  

۱۰۷۶ مورد جدید ابتلا به کرونا

به گزارش شفاآنلاین ،کیانوش جهانپور درباره جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا ویروس در سطح کشور گفت: از روز گذشته تاکنون ۱۰۷۶ نفر بر تعداد افراد مبتلا به کرونا ویروس اضافه شده است و در مجموع تعداد مبتلایان به کرونا ویروس به ۵۸۲۳ نفر رسیده است.

او ادامه داد: تعداد بهبودیافتگان به شدت در حال افزایش است و امروز در برخی از استان ها تا ۴۰ درصد از بهبودی قطعی گزارش داشته ایم. تا این لحظه ۱۶۶۹ نفر بهبود یافته و از مراکز ترخیص شدند.

وی گفت: اگر این آمار ارائه می‌شود و منجر به افزایش هوشیاری در بخشی از جامعه نشود، این اعداد صرفا کاربرد مدیریتی برای متخصصان در  وزارت بهداشت خواهد داشت، در حالی که اعلام این اعداد برای این است که توجه جدی تر شود و مردم به بهداشت عمومی دقت کنند و به پیشگیری از ابتلا به این ویروس کمک کنند.

جهانپور گفت: در استان مازندران امروز مجموع آمار مبتلایان قطعی به ۶۰۶ نفر رسیده است. این استان به عنوان مقصد مسافرتی برخی انتخاب شد و به نظر می رسد، هنوز بخشی از جامعه آن را جدی نگرفته است.واکسن کرونا تنها خود مراقبتی است.

 اعمال محدودیت‌ از طریق ابزارهای قانونی در دستور کار دولت است

وی با اشاره به اینکه معتقد هستیم با اغنا و اطلاع‌رسانی مردم و مشارکت جمعی آنها در مسیر مهار و کنترل بیماری موفقیت پیدا خواهیم کرد، گفت:  با توجه به اینکه اقلیتی به هر دلیل با جدی نگرفتن موضوع به سلامت خود و دیگران ممکن است لطمه بزنند، موضوع اعمال محدودیت‌ها از طریق ابزارهای قانونی در دستور کار دولت قرار گرفته است و مصوبات ما برای کل استان‌ها و همچنین استان‌های خاص طی ساعات آینده اطلاع رسانی خواهد شد.

وی افزود: اکنون مبتلایان قطعی به کرونا، ۵ هزار و ۸۲۳ هستند. همچنین  بیش از ۱۶ هزار نفر نیز  در بیمارستان های معین سراسر کشور بستری هستند. برخی از این آمار نیز به عنوان موارد مشکوک تلقی شده اند.

او در ادامه بیان کرد: خوشبختانه آمار ترخیص شدگان نیز رو به افزایش است. زحمات همکاران ما در بیمارستان ها ستودنی است تلاش‌های همکاران ما و ثمره آن به جایی رسیده که در برخی از استان‌ها تا ۴۰ درصد بهبودی از میان افرادی که قطعی مبتلا شده بوده‌اند را داشتیم. تا  این لحظه هزار و ۶۶۹ نفر بهبود پیدا کرده‌‍‌اند.

جهانپور درباره آمار مبتلایان استان‌ها گفت: استان تهران هزار و ۵۳۹ نفر، استان گیلان۴۹۴ نفر، قم ۶۶۸ نفر،اصفهان ۸۸۴ نفر و مازنداران ۶۰۶ نفر مبتلا شده اند که شاهد یک پیک در این استان هستیم. مازندان با این آمار ابتلا نمی‌تواند پذیرای مهمانان باشد و سرویس دهی همکاران ما دشوار است.

وی ادامه داد: همچنین تعداد مبتلایان  در استان مرکزی ۲۶۵ نفر، سمنان ۱۳۸ نفر،گلستان ۱۶۲ نفر، آذربایجان شرقی ۷۷ نفر، اردبیل ۴۱ نفر، آذربایجان غربی ۳ نفر، همدان ۳۴ نفر، کردستان ۴۴نفر، کرمانشاه ۳۱ نفر، ایلام ۱۵ نفر،‌ لرستان ۱۰۷ نفر،‌ خوزستان ۶۴ نفر، فارس ۹۵ نفر، هرمزگان ۶۰ نفر، یاسوج ۶ نفر، بوشهر ۸ نفر، زنجان ۵۲ نفر، قزوین ۱۷۸ نفر و البرز ۳۰۵ نفر است.

او در ادامه بیان کرد:‌ همچنین آمار مبتلایان در چهارمحال و بختیاری ۱۶ نفر، یزد ۸۱ نفر، کرمان ۴۰ نفر، سیستان و بلوچستان ۳۴ نفر، خرسان رضوی ۱۳۵ نفر،‌ خراسان شمالی ۲۳ نفر و خراسان جنوبی ۱۸ نفر است. تعداد فوتی‌ها نیز امروز به ۲۱ نفر افرایش داشته که جمع آنها به ۱۴۵ نفر رسیده است.

جهانپور گفت: مواردی که بستری می‌شوند کد رهگیری دریافت می کنند و نمونه آزمایشگاهی اخذ و ارسال می شود. با توجه به ۳۰ آزمایشگاهی که اکنون مشغول به کار هستند و تا هفته آینده به ۵۰ مورد خواهد رسید، احتمالا تا ۱۰۰ مورد آزمایشگاه مورد تایید در سراسر کشور ممکن است فعال شود شوند و زمان ارسال تهران حذف می شود.

او ادامه داد: در بحث مدیریت و کنترل بیماری منتظر جواب آزمایش خواهیم ماند اما درمان بلافاصله بعد از تشخیص اولیه شروع خواهد شد و منتظر جواب آزمایش نخواهند ماند.

تجهیز  ۸ سوله مدیریت بحران به ۵۰۰ تخت بیمارستانی

«زهرا صدراعظم نوری» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران درباره تجهیز سوله‌های مدیریت بحران به تخت بیمارستانی گفت: مدیریت شهری اعلام آمادگی کرده است که ۵۰ سوله مدیریت بحران شهرداری را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد و از این تعداد تاکنون ۸ سوله با ظرفیت ۵۰۰ تخت بیمارستانی تجهیز شده است. قرار نیست این سوله‌ها به عنوان بیمارستان صحرائی استفاده شوند، چراکه امکانات آنها متفاوت است و دستور داده‌ایم تجهیز و آماده باشند و در صورت نیاز به هر نحوی که وزارت بهداشت به آنها نیازمند است، استفاده شود. البته از نظر ما نمایشگاه شهر آفتاب به دلیل فاصله‌ای که از شهر تهران دارد، مکان مناسب‌تری برای این منظور است.

او با اشاره به اینکه این مراکز نمی‌توانند به عنوان فضایی برای نگهداری بیماران استفاده شوند به تصمیم وزارت بهداشت برای چگونگی استفاده از آنها اشاره کرد و گفت: احتمالا این سوله‌ها برای استقرار کادر درمانی و دپوی تجهیزات مورد استفاده قرار می‌گیرند.تصمیم‌گیری درباره نحوه استفاده از سوله‌ها  با تایید و نظر وزارت بهداشت انجام می‌شود و مهم این است که اکنون فضاهای آماده‌ای داریم که وزارت بهداشت هر زمانی که بخواهد، می‌تواند از آنها استفاده کند.

نحوه استفاده از ظرفیت سوله‌ها منوط به نظر وزرات بهداشت است

وی درباره کمبود ملزومات بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده گفت: اکنون شرایط مناسب است و شهرداری خوب عمل کرده  و به موقع اقدامات موثری را انجام داده و مشکل خاصی از نظر تجهیزات ندارد، البته برخی کمبودها وجود دارد که این با توجه به شرایط خاص کشور است و در حقیقت در تمام بخش‌ها با کمبود روبرو هستیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست  و خدمات شهری شورای شهر تهران درباره اعمال محدودیت در مراکز تحت نظر شهرداری تهران از جمله فروشگاه‌های شهروند که در این روزها با افزایش حضور شهروندان روبروست، گفت: محدودیت‌ها را ما نمی‌توانیم ابلاغ کنیم و باید تابع پروتکل‌های وزارت بهداشت باشیم. تمهیدات لازم در این مراکز فراهم است و مواد ضدعفونی کننده و دستکش بین مردم و کارکنان پخش می‌شود و اگر اقدام دیگری بخواهد، انجام شود باید از سوی وزارت بهداشت و دولت به ما ابلاغ شود.

نوری ادامه داد: امیدواریم مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و شتاب‌زده عمل نکنند. مواد غذائی و نیازمندی‌های مردم به اندازه کافی موجود است و مشکلی در این زمینه نیست، در نتیجه بهتر است تا جائی که امکان دارد مردم از خانه بیرون نروند و خریدها در نوبت‌های مشخص و با برنامه‌ریزی انجام شود.

وی همچنین درباره اعمال محدودیت‌های رفت و آمد در شهر تهران گفت: اشتیاق به سفر در بین مردم بسیار زیاد شده است که این مساله خطرناکی است و می تواند توسعه ویروس را شدت ببخشد و رسانه ها باید در این زمینه جدی تر تبلیغات کنند. اگر ضرورت باشد محدودیت های بیشتر ایجاد می شود اما مهمتر از همه این است که خود شهروندان به این درک برسند که بیرون رفتن از منزل در این شرایط به صلاح نیست. دشمن ویروس کرونا پیشگیری است که با رعایت بهداشت فردی و به حداقل رساندن جابجایی میسر می شود. خانه ها اکنون امن ترین اماکن هستند و مردم باید بدانند که در این مدت به جز موارد غیرضروری نباید از منازل خارج شوند.

افزایش جمعیت گرمخانه‌های تهران در پی شیوع کرونا

«سید مالک حسینی» سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌وگو با ایلنا درباره آخرین وضعیت گرمخانه‌های پایتخت پس از شیوع کرونا گفت: خوشبختانه شرایط بسیارخوبی در گرمخانه‌ها به نسبت سایر مراکز مراقبتی وجود دارد. پذیرش معتادین متجاهر در مراکز ماده ۱۶ متوقف شده است و بسیاری از ندامتگاه‌ها و زندان‌ها مرخصی داده‌اند تا افراد در مراکز جمعی نگهداری نشوند و عامل انتقال ویروس کرونا نباشند، اما وضعیت در گرمخانه‌ها متفاوت است، چرا که در این مراکز افرادی را نگهداری می‌کنیم که هیچ سرپناهی ندارند. به همین دلیل گرمخانه‌ها تعطیل نشدند و تلاش کردیم با تشدید مراقبت‌ها و خدمات‌دهی شرایط مناسبی را برای افراد بی‌سرپناه فراهم کنیم.

او با بیان اینکه این روزها شاهد افزایش جمعیت در گرمخانه‌ها هستیم، ادامه داد: چرا که برخی از معتادان متجاهر به گرمخانه‌ها مراجعه می‌کنند و هیچ ممانعتی نیز برای آنها وجود ندارد، اما به بهداشت و سلامتی آنها توجه ویژه‌ای می‌شود.

حسینی تصریح کرد: اکنون تمامی مراکز مجهز به تب سنج هستند و در همه مراکز با جمعیت بالاتر از ۸۰ نفر اتاق ایزوله در نظر گرفته شده است و اگر کسی به علائم اولیه کرونا مشکوک باشد در این اتاق‌ها نگهداری می‌شود.

تصمیمی درباره ممنوعیت ورود به استان تهران گرفته نشده است

«سردار کمال هادیانفر» رییس پلیس راهور ناجا درباره اخباری مبنی بر  ممنوعیت ورود به استان تهران گفت: چنین تصمیمی برای تهران گرفته نشده است و تنها در محور گیلان و مازندران این تصمیم اتخاذ شده است.

وی ادامه داد: بیشترین محدودیت در محور گیلان و مازندران اعمال شده است، اما متاسفانه با اعمال این محدودیت ما روز گذشته باز هم شاهد بار ترافیکی در این محور بودیم. بسیاری از افرادی که در این مسیر به اطلاع رسانی‌ها توجه نکردند، مجبور شدند از نیمه راه برگردند.

رییس پلیس راهور ناجا درباره مراکز شماره‌گذاری خودرو تصریح کرد: به تدبیر فرمانده ناجا 10 روزی است که به دنبال راهکار حقوقی هستیم که قراردادها و وکالت‌نامه‌های مردم دچار خدشه نشده و بتوانیم شرایطی را به وجود بیاوریم که این مراکز را تعطیل کرده تا به مردم و کارکنان صدمه وارد نشود و امیدواریم در چند روز آینده این اتفاق بیفتد. 

سردار هادیانفر درباره الکترونیکی شدن این خدمات تصریح کرد: اقدامات لازم برای ارائه این خدمات به صورت الکترونیک انجام شده، اما بعید است بتوانیم قبل از سال جدید از آن استفاده کنیم. از نظر نرم‌افزاری همه چیز مهیا است، اما یک مقدار مشکلات زیرساختی وجود دارد و باید برطرف شود. 

وی با بیان اینکه این مراکز شماره‌گذاری تا ساعت 5 هر روز خدمات ارائه می‌دهند، تصریح کرد: طبق قانون ضرب پلاک شهرستان‌ها در سایر استان‌ها انجام نمی‌شود و برای شماره‌گذاری خودرو کد هیچ شهری به شهر دیگری داده نمی‌شود و افرادی که از شهرهای دیگر برای دریافت خدمات به مراکز شماره‌گذاری خودرو در تهران مراجعه می‌کنند، بی‌فایده است، چراکه نمی‌توانند خدمات لازم را دریافت کنند.

مرگ چهارمین پرستار در مبارزه با کرونا

 نظام پرستاری شرق گیلان، از درگذشت یک پرستار دیگر خبر داد. 

نظام پرستاری شرق گیلان اعلام کرد: علی شیخ مرادی که قبلا سوپروایزر بیمارستان امام خمینی محلات بود و این روزها در بیمارستان قائم رشت کار می‌کرد، در مبارزه با بحران کرونا جان خود را از دست داد.


طرح تولید سرم درمان کرونا از پلاسمای بهبودیافتگان در ایران


عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تلاش محققان کشور برای تولید سرم درمان بیماری ناشی از ویروس کرونا خبر داد و گفت: ۴۰ درصد مردم به این ویروس مبتلا و اغلب با علائم خفیف بهبود پیدا می‌کنند.


 مینو محرز روز شنبه با اعلام این خبر افزود: اکنون در مرحله اپیدمی و همه گیری بیماری ناشی از ویروس کرونا یا بیماری کووید ۱۹ در کشور هستیم و این جزو ذات اپیدمی است که حداقل ۴۰ درصد جامعه دچار این ویروس می شود تا بعد بیماری فروکش کند.

وی ادامه داد: هنوز به مرحله اوج بیماری نرسیده ایم و همچنان شاهد ابتلای روزافزون به این ویروس هستیم. پیش بینی است که طی دو تا سه هفته آینده همچنان روند صعودی این بیماری را شاهد باشیم و بعد از آن روند نزولی بیماری شروع می شود.

عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این اتفاقی است که در چین هم افتاده است. در ایران نیز باید منتظر همه گیری حداقل ۴۰ درصد افراد جامعه به این ویروس باشیم اما بیش از ۸۰ درصد افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند دچار بیماری خفیف با علائم خفیف می شوند و ممکن است آن قدر علائم بیماری خفیف باشد که خودشان هم متوجه نشوند.

فوق تخصص بیماری های عفونی افزود: قانون ایپدمی یک بیماری ویروسی این است که حداقل ۴۰ درصد افراد جامعه به این بیماری مبتلا می شوند. این پیش بینی متخصصان اپیدمیولوژی درباره بیماری کرونا در ایران هم است. 

پیش بینی اپیدمیولوژیست ها درست است و آن را قبول دارم. البته این بیماری در بین سالمندان شدیدتر است اما در بین افراد پیر هم ممکن است با علایم خفیف باشد و حتی احتیاج به مراقبت پزشکی هم نداشته باشند.

وی گفت: ایران جزو کشورهایی است که بعد از چین با اپیدمی بزرگ ویروس کرونا مواجه شده و حتی مشاهده شده که افرادی از ایران به کشورهای دیگر سفر کرده و به این ویروس مبتلا بوده اند که به احتمال زیاد این افراد جزو بیماران خفیف و کم علامت یا حتی بدون علامت بوده اند.

سه علامت ابتلا به کرونا

محرز افزود: اغلب جمعیت ۴۰ درصدی که احتمالا به ویروس کرونا مبتلا می شوند، بی علامت یا دچار علائم خفیف هستند و حدود نیمی از این افراد حتی متوجه نمی شوند که به ویروس مبتلا شده اند. 

به خصوص ابتلا به این ویروس در کودکان معمولا علامت چندانی ندارد. علامت اصلی این بیماری در افرادی که دچار علائم می شوند نیز بیشتر تب، سرفه خشک و تنگی نفس است و در تعداد کمتری ممکن است گلودرد مشاهده شود.

عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: توصیه های وزارت بهداشت مبنی بر ماندن در خانه و قرنطینه خانگی برای این است که شیوع این بیماری را کم کند. توصیه بسیار مهمی است که اگر مردم رعایت کنند میزان شیوع و همه گیری این بیماری بسیار کمتر می شود.

وی افزود: مدل قرنطینه ای که چین برای شهر ووهان اجرا کرد در کشور ما شدنی نیست زیرا حکومت چین با روش خود مردم را مجبور به ماندن در خانه کرد و حتی درِ خانه های مردم را قفل می کرد که بیرون نیایند. این شیوه با روحیه و فرهنگ مردم ایران شدنی نیست و از نظر حقوق بشر هم تبعات سنگینی دارد.

محرز ادامه داد: ویروس کرونای جدید در دنیا فقط یک نوع است که از نظر ژنوم ویروس همان ویروسی که در ووهان چین بوده اکنون در ایران و کشورهای دیگر هم گسترش یافته و تفاوتی ندارند. 

در مورد اینکه گفته می شود افراد بعد از ابتلا ممکن است دوباره به این بیماری مبتلا شوند هیچ سند علمی وجود ندارد و مشاهدات علمی نشان می دهد افراد بعد از یکبار ابتلا به این ویروس واکسینه می شوند به همین علت محققان در تلاش هستند تا از پلاسمای خون افرادی که واکسینه شده اند، داروی بیماری کووید ۱۹ را تولید کنند.

تلاش برای تولید سرم درمان کرونا در ایران

عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: پروپوزال و طرح تهیه دارو و سرم ایمنی از پلاسمای خون افراد بهبود یافته تهیه شده و محققان سازمان انتقال خون بر روی آن کار می کنند.

 در ایران نیز مانند کشورهای دیگر این پروژه در حال انجام است و اگر موفقیت آمیز بود، ممکن است در آینده نزدیک این دارو در کشور ما نیز تایید و تولید شود.

این فوق تخصص بیماری های عفونی افزود: اکنون سه دارو برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ایران استفاده می شود که در چین، تایلند و جاهای دیگر هم استفاده شده و جواب داده و شامل داروی مالاریا، داروی آنفلوانزا و داروی ایدز است که همه آنها را در کشور به میزان لازم داریم و در بهبود بیماران جواب داده است.

اینفودمی بدتر از اپیدمی کرونا

محرز گفت: اکنون مهمتر از اپیدمی بیماری ناشی از ویروس کرونا، اپیدمی شایعات و اخبار کذب است که در جامعه مشکل ایجاد کرده و همه را نگران کرده است. اسم این اپیدمی را «اینفودمی» یا اپیدمی شایعات گذاشته اند. یکسری شیادان هم پیدا شده اند که درمان و داروی کرونا را کشف کرده اند و به دنبال بهره خودشان از این اوضاع هستند.

عضو کمیته کشوری مبارزه با کرونا افزود: ممکن است گرم شدن هوا هم بر کاهش اپیدمی بیماری موثر باشد اما مهمتر از آن این است که اپیدمی بیماری دوره ای دارد و بعد از ابتلای جمعیت مشخص مثلا حدود ۴۰ درصد دوره اپیدمی تمام می شود. در چین هم این اتفاق افتاد و اکنون روند بیماری رو به نزول است. اگر این طور نبود اپیدمی بیماری دائم باید ادامه پیدا می کرد.

محرز درباره اعلام وزارت بهداشت مبنی جریمه شدن افرادی که بیماری خود را کتمان کنند گفت: نمی دانم منظورشان چه بود. چطور می شود کسی دچار بیماری شود و کتمان کند. باید مسئولان وزارت بهداشت در این مورد توضیح دهند. شاید مواردی بوده که ما اطلاع نداریم. 

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت روز گذشته(جمعه) اعلام کرد: تاکنون موارد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به ۴ هزار و ۷۴۷ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۲۴ نفر رسیده و همچنین ۹۱۳ نفر بهبود یافته‌اند.
  • آغازتولید واکسن کرونا

روسیه کار تولید واکسن کرونا را آغاز کرده است و انتظار می رود ۱۸ ماه دیگر واکسن برای استفاده آماده شود.

رسانه های روسی ازجمله خبرگزاری ریانووستی و تارنمای روسی «سن پیتربورگسکی دنونیک» روز دوشنبه با اعلام این خبر افزودند: کار تولید واکسن کرونا در انستیتو علمی و پژوهشی واکسن سن پترزبورگ آغاز شده است.

یک مقام این انستیتوی دولتی اعلام کرد: این واکسن می‌تواند از افراد در تمامی سنین حفاظت کند.

به گفته وی، در زمان حاضر کودکان در گروه ریسک کرونا قرار نمی گیرند و اکثر بیماران کرونایی سن بالای ۳۰ سال دارند. علاوه بر ان مطابق اصول ثبت واکسن، واکسنی که برای کرونا تولید می شود در ابتدا در مورد بزرگسالان و سپس کودکان آزمایش می شود.

تارنمای روسی «سن پیتربورگسکی دنونیک» نیز نوشت که کارشناسان انستیتو علمی و پژوهشی واکسن سن پترزبورگ کار تولید واکسن کرونا را از روز ۱۲ ماه ژانویه (۲۲ دی ماه) بلافاصله پس از آنکه دانشمندان چینی توانستند ژن ویروس کرونا را کشف و شناسایی کنند، آغاز کردند.

بر اساس اطلاعات اولیه انتظار می رود که نمونه واکسن کرونا در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ ساخته شود و کارشناسان در سه ماهه چهارم سال جاری آزمایشات اولیه در مورد ان بر روی حیوانات را اغاز می کنند.
به گزارش رسانه روسی، واکسن کرونا بر روی موش های ازمایشگاهی ازمایش خواهد شد و این آزمایش چند ماه بطول می انجامد.

چین بامداد دوشنبه در تازه‌ترین گزارش خود از شمار تلفات کرونا، اعلام کرد که تعداد قربانیان به ۲ هزار و ۹۱۲ نفر و شمار مبتلایان به بیش از ۸۰ هزار و ۲۰ تن افزایش یافته است.

به گزارش شبکه سی. ان. بی. سی، کمیسیون ملی بهداشت چین گفت که روز یکشنبه ۲۰۲ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده و ۴۲ نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند.

بنا بر این گزارش، ۱۹۶ نفر از کسانی که بتازگی به این ویروس مبتلا شدند در استان «هوبی» شناسایی شده‌اند.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.

این ویروس به ۶۵ کشور از جمله کره جنوبی، ایران، فرانسه، ایتالیا، آلمان، آمریکا، مصر و سوئیس نیز سرایت کرده است.

این ویروس در آلمان ۱۳۰ نفر، در فرانسه بیش از یکصد تن و در ایتالیا یک هزار و ۶۹۴ را مبتلا کرده است.
آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ایران نیز تا ظهر یکشنبه (یازدهم اسفند) به ۹۸۷ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۵۴ نفر رسید. همچنین ۱۷۵ نفر از مبتلایان بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند



داريوش آرمان-روزنامه نگار-امروز در حساب كاربري توييترش به رييس جمهور پيشنهاد كرد در اين شرايط حساس،دكتر قاضي زاده هاشمي،وزير پيشين بهداشت و درمان را براي كمك به كشور و ملت فرابخواند.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: