کد خبر: ۲۵۰۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020January 26
: افرادی که به دلیل بیماری و یا وراثت نیازمند جراحی سینه هستند باید مطلع باشند که انجام جراحی سینه مانع از شیردهی نمی‌شود و بر فرآیند فرزندآوری و پرورش آنها تأثیری ندارد و نباید از ترس ضعف در شیردهی اقدامات به جلوگیری از بارداری کنند
شفاآنلاین>سلامت>یک فوق تخصص جراحی گفت: برخلاف برخی از اظهار نظرهای غیر کارشناسانه در فضای مجازی، جراحی‌های پستان با سرطان سینه در زنان مرتبط نیست و تاکنون هیچ موردی از ارتباط این دو فرآیند گزارش نشده است.

به گزارش شفاآنلاین، مهدی جعفری فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی، اظهار داشت: این روزها در شبکه‌های اجتماعی مطالب پزشکی نادرستی دست به دست می‌شود که باعث نگرانی بسیاری شده است، باید توجه داشت افرادی که به دلیل تومور و سرطان، تصادف، ژنتیک، ضربه، کاهش وزن و غیره دچار تخریب نسج و یا از بین رفتن بافت سینه شده اند و اقدام به عمل پروتز سینه کرده اند باید بدانند که جراحی آنها باعث ابتلاء به سرطان نمی‌شود و این شایعات تنها برای ایجاد رعب در جامعه زنان و سودجویی برخی است.

وی اضافه کرد: افرادی که به دلیل بیماری و یا وراثت نیازمند جراحی سینه هستند باید مطلع باشند که انجام جراحی سینه مانع از شیردهی نمی‌شود و بر فرآیند فرزندآوری و پرورش آنها تأثیری ندارد و نباید از ترس ضعف در شیردهی اقدامات به جلوگیری از بارداری کنند.

جعفری ادامه داد: تاکنون هیچ موردی از ابتلاء به سرطان پستان در اثر عمل پروتز سینه در ایران گزارش نشده است و هیچ ارتباطی بین بیماری‌های خود ایمنی و سایر بیماری‌های سیستمیک با پروتز سینه وجود ندارد.

این جراح پلاستیک اضافه کرد: بسیاری پس از جراحی<Surgery> پروتز سینه نگران هستند که این بافت، امکان تشخیص سرطان سینه را نسبت به سایرین به تأخیر بیاندازد چرا که این مواد ممکن است اشعه و پرتوها را از خود عبور ندهد و در نتیجه مانع دیده شدن بافت اصلی سینه در جریان ماموگرافی شود در حالی که این طور نیست چرا که تکنیک‌های ماموگرافی در ایران در مرحله پیشرفته ای است و قسمت‌های بافت اصلی سینه که زیر پروتز سینه پنهان است اگر دچار بافت سرطانی شده باشند قابل تشخیص خواهد بود مضاف بر اینکه تصویر برداری ام آر آی قادر است کلیه مشکلات سینه دارای پروتز را به تصویر بکشد.

وی گفت: چاقی، ژنتیک و میانسالی از جمله عواملی است که باعث می‌شود بسیاری از زنان به دلیل نسج زیاد سینه دچار درد قفسه سینه، ستون فقرات و مشکلات مهره‌های گردن شوند به همین دلیل همواره به این افراد توصیه می‌شود برای جلوگیری از عارضه‌های شدیدتر در ناحیه ستون فقرات اقدام به برداشتن توده‌های اضافی کنند.

جعفری با بیان اینکه بیشتر مبتلایان سرطان سینه در ایران در سنین ۴۹ تا ۶۹ سال هستند، افزود: این آمار در مقایسه با سایر کشورها نشان می‌دهد که سرطان سینه در کشور ما از سنین پایین‌تری شروع می‌شود که باید در این زمینه فرهنگ سازی گسترده ای کرد.

وی با بیان اینکه سبک زندگی می‌تواند در میزان ابتلاء به سرطان سینه تأثیر مستقیم داشته باشد، گفت: بر اساس آخرین پژوهش‌های علمی مصرف الکل، دخانیات و اضافه وزن می‌تواند تا ۱۳ درصد ابتلاء به سرطان پستان را در زنان افزایش دهد، ضمن اینکه مصرف هورمون در طولانی مدت، عدم شیردهی و عدم بارداری و در معرض اشعه بودن از دیگر عوامل تشدید کننده سرطان پستان است.

جعفری خاطر نشان کرد: معاینات و آزمایش‌های دوره‌ای در زنان ایرانی باید به یک فرهنگ همه گیر تبدیل شود چرا که با تشخیص زود هنگام می‌توان به درمان سرطان‌ها امیدوار بود تا جایی که نیاز به برداشتن سینه و یا اضافه کردن پروتز نباشد.مهر 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: