کد خبر: ۲۴۹۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۲۷ دی ۱۳۹۸ - 2020January 17
هر چه افراد میزان بیشتری از شیر پرچرب مصرف کنند طول تلومر کوتاه‌تری خواهند داشت
شفاآنلاین>سلامت>نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد: نوشیدن شیر کم چرب فرایند پیری و فرسودگی را کند می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین، در این بررسی آمده است: افرادی که از شیر کم چرب مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که شیر پر چرب مصرف می‌کنند برای چندین سال پیری بیولوژیکی کمتری را تجربه می‌کنند.

محققان آمریکایی با تاکید بر اینکه نوشیدن شیر کم چرب به طور حائز اهمیتی با کند شدن فرایند پیری و فرسودگی در بزرگسالان همراه است، اظهار داشتند: تفاوت تاثیر مصرف نوشیدن شیر کم چرب و پرچرب چشمگیر بوده است. افرادی که تمایل به مصرف شیرهای پرچرب دارند باید آگاه باشند که این عادت غذایی می‌تواند با پیامدهای مهمی برای آنان همراه باشد.

در این مطالعه محققان آمریکایی رابطه بین طول تلومر (پایانه فیزیکی کروموزم‌های خطی) و میزان و نوع شیر مصرفی را بررسی کردند. تلومرها همچون ساعت بیولوژیکی عمل می‌کند و ارتباط نزدیکی با سن دارد. بنابراین، هرچه سن فرد بیشتر می‌شود طول تلومرها کوتاه‌تر می‌شود.

 بررسی‌ها نشان داد هر چه افراد میزان بیشتری از شیر پرچرب مصرف کنند طول تلومر کوتاه‌تری خواهند داشت. همچنین به ازای هر یک درصد افزایش مصرف شیر چرب طول تلومرها 69 جفت پایه (base pairs) کوتاه‌تر می‌شود که به مفهوم چهار سال پیری و فرسودگی بیولوژیکی است.ایسنا 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: