کد خبر: ۲۴۹۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020January 07
اگر غذا‌های تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید
شفا آنلاین>سلامت>طرز تهیه محمره را در مطلب زیر برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش شفا آنلاین، اگر غذا‌های تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.

اگر غذا‌های تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهای‌تان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل می‌دهد و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده جذاب درست شود.

مواد لازم:

فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
سیر: ۳ حبه
رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: ۲ لیوان
۴ برش مغز نان تست
روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:

پوست فلفل‌های کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: