اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید
شفا آنلاین>سلامت>طرز تهیه محمره را در مطلب زیر برای شما آماده کرده ایم.به گزارش شفا آنلاین، اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل میدهد و میتواند به عنوان یک میانوعده جذاب درست شود.مواد لازم:فلفل قرمز کباب شده: ۶ عددسیر: ۳ حبهرب فلفل: ۱ قاشق غذاخوریرب گوجه: ۱ قاشق غذاخوریپاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوریگردوی خرد شده: ۲ لیوان۴ برش مغز نان تستروغن زیتون: نصف فنجان کوچکرب انار: ۳ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه: به میزان لازمطرز تهیه و دستور پخت:پوست فلفلهای کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.