کد خبر: ۲۴۸۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019December 29
یکی از مهم‌ترین خواص و فواید سیر، افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن است. این مسئله موجب کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های شایع از جمله سرماخوردگی می‌شود.
شفاآنلاین>سلامت>سیر یکی از طعم دهنده های طبیعی غذا است و استفاده از آن در وعده‌های غذایی تاثیر شگفت‌انگیزی بر سلامتی‌تان خواهد داشت.

به گزارش شفاآنلاین، سیر یکی از مواد غذایی پر مصرف است که به شکل‌های مختلفی در غذا‌ها استفاده می‌شود و به عنوان یکی از طعم دهنده‌ها در غذا‌ها استفاده می‌شود. استفاده کردن از سیر پخته فواید زیادی برای بدن به همراه خواهد داشت. به همین دلیل روزانه ۶ عدد سیر پخته شده می‌تواند برای بدن بسیار مفید بوده و تاثیر زیادی بر سلامتی افراد بگذارد.

برای این کار به ۶ حبه سیر نیاز دارید. کافی است سیر را تمیز کنید و اجازه دهید بیست دقیقه استراحت کنند. سپس آن‌ها را در فر قرار دهید تا نرم شوند. در نهایت آن‌ها را از فر درآورده و اجازه دهید تا خنک شوند و میل کنید.

فواید معجزه گر سیر

یکی از مهم‌ترین خواص و فواید سیر، افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن است. این مسئله موجب کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های شایع از جمله سرماخوردگی می‌شود. 

بررسی‌ها نشان داده است مصرف روزانه سیر در بهبود علائم سرماخوردگی بسیار موثر است؛ بنابراین به افرادی که دائما از بیماری سرماخوردگی رنج می‌برند، توصیه می‌شود در رژیم غذایی<diet> خود از سیر استفاده کنند. در واقع مصرف سیر خطر ابتلا به بیماری‌های شایع مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی را به طور چشمگیری کاهش داده و در صورت ابتلا به این بیماری‌ها، شدت بیماری را نیز کم می‌کند.

سیر دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی است، این خواص از آلیسین موجود در سیر می‌آید که یک ترکیب سولفوری است و با مهار رادیکال‌های آزاد از سرطان کبد پیشگیری می‌کند. در واقع خواص سیر از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند و باعث مرگ سلول‌های سرطانی می‌شود.

خوردن سیر باعث کاهش کلسترول بد (LDL) خون می‌شود، اما اثر چندانی بر کلسترول خوب (HDL) ندارد. آلیسین، سلنیوم و ویتامین C موادی هستند که خاصیت آنتی اکسیدانی سیر را افزایش می‌دهند و به دفع سموم شیمیایی از کبد کمک می‌کنند. یکی دیگر از ویتامین‌های موجود در سیر ویتامین B۱۲ است. ویتامین B۱۲ از التهاب در کبد جلوگیری می‌کند.

این ماده معجزه‌گر میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد، رگ‌ها را تمیز و پاکسازی کرده و خاصیت ارتجاعی آن‌ها را افزایش می‌دهد، فشارخون را به خوبی تنظیم و کنترل می‌کند، واکنش‌های ایمنی بدن را افزایش می‌دهد، روند دفع فلزات سنگین از بدن با سرعت بیشتری انجام می‌شود و سلامت استخوان‌ها افزایش می‌یابد، احساس خستگی کمتر شده، راندمان جسمی و روحی افزایش می‌یابد، با خوردن سیر طول عمر سلول‌ها بیشتر شده و مانع تشکیل رگ‌های واریسی می‌شود، مفاصل کمتر آسیب می‌بینند و ریه‌ها پاکسازی و تمیز می‌شوند، انگل‌های روده دفع شده و میزان قند خون کنترل می‌شود، افرادی که دچار یبوست می‌شوند با مصرف سیر پخته می‌توانند از بروز آن پیشگیری کنند، خطر بروز عفونت در دستگاه ایمنی کاهش می‌یابد.

زمانی که این ۶ حبه سیر را میل می‌کنید لازم است که در ۲۴ ساعت آینده به میزان حداقل ۲ لیتر آب بنوشید و از مواد غذایی زودهضم مانند سبزیجات بیشتر استفاده کنید. بهتر است این کار را آخر هفته‌ها و در روز‌هایی که از خانه خارج نمی‌شوید انجام دهید. بدانید که مصرف سیر یکی از بهترین شیوه‌ها برای دریافت سریع خواص یک ماده غذایی ایده آل است. توصیه می‌کنیم هر ماه حداقل یک مرتبه این ۶ حبه سیر را آماده کرده و میل کنید.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: