خوردن غذاهای معتدل و غلیظ مانند فسنجان، هلیم، کلهپاچه، کباب گوشت پرندگان، انواع آشها بهویژه با ادویه گرم چون دارچین و زیره و رازیانه و پرهیز از خوردنیهای سودازا و بلغمزا نیز همانند فصل پاییز، توصیه میشود
شفاآنلاین>سلامت>یک متخصص طب سنتی به تدابیر تندرستی در فصل زمستان اشاره کرد و گفت: در این فصل پرهیز از میوه های سرد و تر، و استفاده از خوردنی های گرمی بخش توصیه می شود.
به گزارش شفاآنلاین، ناصر رضایی پور گفت: در فصل زمستان توصیه میشود ورزش بیشتر و سنگینتر در پایان روز انجام شود و خواب خوب با استفاده از رواندازهای گرم و پوشاندن سر در هنگام خواب و پرهیز از خواب در روز نیز مورد تاکید است.
وی با اشاره به اینکه پوشش مناسب پشمی، ابریشمی و پنبهدار و پرهیز از سرمای هوا توصیه میشود، گفت: بهرهمندی از انرژی خورشید با قدمزدن یا نشستن زیر آفتاب الزامی است و پوشاندن پهلوها، بینی و دهان در هوای سرد، و پرهیز از بیرونرفتن با معده<Stomach> خالی نیز توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: پرهیز از یبوست، داشتن تعریق و تحلیل کافی پوستی و ریوی، برخورداری از حجم مناسب ادرار، بهرهبردن از عطرهای گرم مانند عود، عنبر و نرگس، احتیاط در مصرف غذاهای سردیبخش؛ و در عوض، استفاده از خوردنیهای گرمیبخش مانند گلقند، مربای هلیله، مربای زنجبیل، کره، عسل، بادام و فندق به همراه غذاهای اصلی توصیه میشود.
به گفته رضایی پور همچنین پرهیز از میوههای سردوتری چون هندوانه و خیار، و مصرف بیشتر میوههای معتدل و گرم مانند سیب، به، گلابی، انگور، پرتقال، انار شیرین و خشکبار نیز باید انجام شود.
وی افزود: خوردن غذاهای معتدل و غلیظ مانند فسنجان، هلیم، کلهپاچه، کباب گوشت پرندگان، انواع آشها بهویژه با ادویه گرم چون دارچین و زیره و رازیانه و پرهیز از خوردنیهای سودازا و بلغمزا نیز همانند فصل پاییز، توصیه میشود.مهر