این نوع عارضه به دلیل مصرف کردن غذاهای آماده مانند فستفودها و رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب ایجاد می شود و افراد دچار چربی خون و بیماریهای مختلف خواهند شد
شفا آنلاین>سلامت>یک محقق و پژوهشگر گفت: شربت هشت عرق بهترین نوشیدنی برای رفع چربی خون است.به گزارش شفا آنلاین، حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره درمان چربی خون با طب سنتی اظهار کرد: این نوع عارضه به دلیل مصرف کردن غذاهای آماده مانند فستفودها و رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب ایجاد می شود و افراد دچار چربی خون و بیماریهای مختلف خواهند شد.وی در ادامه افزود: در این بین شربت هشت عرق (عرق شوید، زنیان، سیر، کاسنی، شاهتره، مرزه، جعفری و گشنیز) میتواند به کاهش چربی خون و سایر بیماریها کمک کند. این شربت تاثیر چشمگیری در کاهش چربی خون و چربی کبد، پاکسازی عروق و شریانها و از بین بردن میکروبها، باکتریها و قارچها خواهد داشت.عظمایی بیان کرد: عوامل تاثیرگذاری مانند مواد غذایی هستند که موجب این نوع عارضه خواهند شد. مانند آویشن، آرتیشو (کنگر فرنگی)، لیمو ترش، عناب، گریپ فروت، نارنج، آلبالو، گیلاس، کاهو، هویج فرنگی، کدو سبز، شاتوت، غوره، سماق، فلفل سیاه، زردچوبه و خرفه از جمله مواد غذایی هستند که به کاهش چربی خون(blood fat) کمک خواهند کرد.وی متذکر شد: افراد مبتلا باید روغنهایی طبیعی مانند روغن زیتون بودار، کنجد و دنبه گوسفند را جایگزین انواع روغنهای جامد و مایع صنعتی کنند و مبتلایان به چربی خون بالا باید روزانه ۶ لیوان آب بنوشند. افراد باید آب زرشک را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند و همچنین مبتلایان باید یک قاشق غذاخوری آبغوره بدون نمک را پس از هر وعده غذایی مصرف کنند.
افراد مبتلا میتوانند به چربی خون بالا روزانه ۲ حبه سیر خام را بکوبند و آن را همراه با آب ولرم بین غذا قورت دهند. افراد مبتلا میتوانند با ترکیب کردن عرق شوید، زنیان، سیر، کاسنی، شاهتره، جعفری، گشنیز، سرکه سیب، عسل با هم مانع ایجاد این نوع عارضه شوند. این شربت را روزانه سه لیوان نیم ساعت قبل یا بعد از غذا میل کنید.
عظمایی تصریح کرد: افراد دچار این عارضه برای کاهش چربی خون خود باید هر یک از گیاهان چای سبز، چای ترش، زنیان، تخم شوید و زیره سبز را به نسبت مساوی با هم ترکیب کنند و یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ مبتلایان به چربی خون باید این دمنوش را در طول روز میل کنند.