کد خبر: ۲۴۳۸۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019October 11
ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است
شفاآنلاین>سلامت>عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: فلفل ضد آسم، درمان کننده عفونت‌های دستگاه تنفسی و ضد سرطان است.

به گزارش شفاآنلاین، فلفل ضد اکسیدان، کاهنده کلسترول خون و چربی و همچنین دارای خاصیت کاهش چسبندگی پلاکت است.

این عمل از لخته شدن خون و ایجاد سکته<Stroke> جلوگیری می‌کند.

محمد اکبرزاده خاطرنشان کرد: ماده اصلی کاسپاایسین موجود در فلفل دارای خاصیت محرک، ضد دردهای عصبی موضعی، ضد ورم و ضد روماتیسم است.

وی اظهار کرد: فلفل گیاهی است علفی و یکساله که تا ارتفاع ۶۰ سانتیمتر رشد می‌کند.

برگ‌های این گیاه بیضی شکل، نوک تیز و به صورت منفرد بر روی ساقه قرار گرفته است.

یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌ها
 
فلفل، یکی از پر مصرف‌ترین چاشنی‌ها، با متوسط مصرف سرانه حدود ۵ گرم در روز در برخی نواحی آسیای جنوب شرقی است.

اکبرزاده به ترکیبات مهم فلفل سبز، اشاره و اظهار کرد: فلفل، دارای ۵٫۱ درصد ترکیبات تند و سوزاننده به نام اولئورزین است.

مهم ترین ترکیب اولئورزین به نام کاسپاایسین است که ساختمان فنلی دارد و بسیار تند و سوزاننده است.

ترکیبات مهم دیگر فلفل، شامل کاروتنوئید، ویتامینA و C و مقدار کمی اسانس است.

خاصیت فلفل

فلفل، باز کننده برونشها، محرک گردش خون، حشره کش، مقوی معده، ادرار آور، هضم کننده، گرمازا و نگهدارنده آب در بدن است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌کشاورزی ساری خاطرنشان کرد: دانه های فلفل، سبز یا قرمز ممکن است سمی باشند.

مصرف بیش از اندازه فلفل، قرمز ممکن است به کبد و دستگاه هاضمه آسیب برساند، به همین دلیل باید در مصرف آن احتیاط کرد. ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۹
0
0
کاپسایسین درسته
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: