کد خبر: ۲۴۳۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ - 2019October 09
به نظر می رسد علل اختلال اوتیسم وسیع و گسترده است و می تواند شامل مواردی مانند عوامل ژنتیک، مشکلات دوران بارداری، سن والدین، روابط معیوب والدین با کودک، و...، باشد
شفا آنلاین>سلامت>رئیس دومین سمپوزیوم مبانی عصبی شناختی در اختلالات رشد، با عنوان این مطلب که کودکان اوتیسمی در ایجاد ارتباط و درک و فهم افکار دیگران دچار مشکل هستند، گفت: علل اختلال اوتیسم، گسترده است.

به گزارش شفا آنلاین، علیرضا مرادی، در آستانه برگزاری دومین سمپوزیوم مبانی عصبی شناختی در اختلالات رشد، افزود: هدف از برگزاری دومین سمپوزیوم علوم شناختی، آشنایی دانشجویان علاقمند به علوم شناختی با مباحث و موضوعات روز این بخش از علوم است.

وی ادامه داد: در سمپوزیوم اول تاکید اساسی بر بازتوانی شناختی بود در این سمپوزیوم تاکید بر طرح آخرین یافته‏ ها در زمینه اختلالات عصب رشدی است.

مرادی افزود: مهم‌ترین اختلالاتی که در این سمپوزیوم مورد بحث قرار می‌گیرد عبارتند از: اختلال بیش فعالی(ADHD)- نقص توجه، اختلال طیف اوتیسم و اختلالات یادگیری این بیماری‌ها مهم‌ترین مشکلات رشدی در دوران کودکی است که درمان به موقع آنها می‌تواند از مشکلات بیشتر در سنین بالاتر پیشگیری نماید.

وی، یکی از مهم ترین مشکلات اختلالات روانپزشکی و عصبی را مربوط به اختلالات عصبی-تکاملی دانست و گفت: علتی که باعث شد این موضوع را به عنوان محور اصلی سمپوزیوم انتخاب کنیم این است که بچه ها با یکسری مشکلات در سنین ابتدایی زندگی مواجه می شوند که اگر از همان ابتدا به درستی این اختلالات را تشخیص دهیم و درمان مناسبی برای آن داشته باشیم، می توانیم از تشدید بروز این اختلالات جلوگیری کنیم.

این استاد روانشناسی بالینی، به اختلال اوتیسم اشاره کرد و افزود: اوتیسم، اختلال عصبی‌ رفتاری خاصی است که با نقص در روابط اجتماعی، مهارت‌های گفتاری و ارتباطی همراه ‌با رفتارهای کلیشه‏ ای و تکراری قرین است.

مرادی با عنوان این مطلب که کودکان اوتیسمی در ایجاد ارتباط و درک و فهم افکار و احساسات دیگران دچار مشکل هستند، گفت: این کودکان قادر به بیان احساسات خود از طریق واژه‏ ها، کلمات یا حرکات نیستند.

وی ادامه داد: به نظر می رسد علل اختلال اوتیسم وسیع و گسترده است و می تواند شامل مواردی مانند عوامل ژنتیک، مشکلات دوران بارداری(Pregnancy)، سن والدین، روابط معیوب والدین با کودک، و...، باشد.

رئیس دومین سمپوزیوم مبانی عصبی شناختی در اختلالات رشد، تاکید کرد: درمان این اختلال شامل طیف گسترده ای از مداخلات و درمان های دارویی، بازتوانی شناختی، آموزش والدین، آموزش کودکان مبتلا به اختلال و...، می شود.

دومین سمپوزیوم مبانی عصبی شناختی در اختلالات رشد، طی روزهای پنج شنبه و جمعه( ۱۸ تا ۱۹ مهر ۹۸) در دانشگاه خوارزمی برگزار می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: