کد خبر: ۲۴۳۱۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019October 01
سازمان غذا و دارو یک سازمان کاملاً تخصصی است و بارها نمایندگان و خود بنده هم به وزرای سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم به وزیر فعلی اعلام کردیم که این سازمان نیازمند بازسازی و به روزرسانی است
شفا آنلاین>سلامت>عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت تقویت بخش‌های نظارتی و بازرسی سازمان غذا و دارو گفت: سازمان غذا و دارو کمیته‌ای برای نوسازی راه‌اندازی کند.

به گزارش شفا آنلاین، همایون هاشمی با اشاره به ضرورت اعمال تغییرات در سازمان غذا و دارو، گفت: سازمان غذا و دارو یک سازمان کاملاً تخصصی است و بارها نمایندگان و خود بنده هم به وزرای سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم به وزیر فعلی اعلام کردیم که این سازمان نیازمند بازسازی و به روزرسانی است.

نماینده مردم شاهین دژ، میاندوآب و تکاب در مجلس دهم با بیان اینکه سازمان غذا دارو باید به لحاظ ساختاری، منابع انسانی و تعریف ماموریت‌های جدید بازسازی شود، افزود: متاسفانه روزمرگی‌های مسئولان حوزه سلامت باعث شده این موضع بسیار مهم به فراموشی سپرده شود و در حال حاضر با توجه به ماموریت ها و فعالیت‌ها جدید بر اساس شرایط کشور، جمعیت ملی و سایر مشکلات، نمی‌تواند از پس ماموریت‌های ذاتی خودش به عنوان یک سازمان تخصصی بر بیاید.

بخش‌های نظارتی و بازرسی سازمان غذا دارو باید تقویت شود

این نماینده مردم با تاکید بر ضرورت نوسازی سازمان غذا و دارو، اضافه کرد: با تغییر رویکرد دولت‌ها و حرکت به سمت خصوصی‌سازی و رشد قابل قبول بخش‌های غیردولتی و خصوصی ضروری است بخش‌های نظارتی، بازرسی و اداری سازمان غذا و دارو نیز تقویت شود اما به دلیل روزمرگی‌ها و گرفتاری‌های روزانه این مهم اتفاق نیفتاده است.

شانه‌ساز کمیته نوسازی سازمان  غذا و دارو را راه اندازی کند

هاشمی، اظهار کرد: با توجه به اینکه بنده با دکتر شانه‌ساز رئیس کنونی سازمان غذا و دارو همکار بوده‌ام و ایشان برای بار دوم است که این مسئولتی را برعهده می‌گیرد، از وی خواهش می‌کنم کمیته نوسازی و بازسازی سازمان را راه انداخته و مشکلات موجود را به وزیر بهداشت منعکس کند، بی‌تردید ایشان هم که فردی با پیشینه‌ی سازمان برنامه بودجه است، شرایط را به خوبی درک کرده و همکاری می‌کند، بنابراین امیدواریم این موضوع را به مجلس آورده و مصوبه بگیرد تا سازمان غذا و دارو براساس نیازهای امروز و بر اساس چشم انداز سال‌های آینده بازسازی و نوسازی شود.

ضعف تبلیغاتی یکی از چالش‌های جدی صنعت داروسازی کشور است

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضعف تبلیغاتی، اطلاع رسانی یکی از مشکلات و چالش‌های اساسی حوزه دارو است، گفت: تبلیغات بخش ویژه‌ای در اقتصاد نوین امروز به خصوص در تجارت دارو و کالاهای سلامت محور دارد. ما با تولید محصولات دارویی می‌توانیم قطب صادراتی در حوزه خلیج فارس و کشورهای همسایه باشیم چرا که محصولات تولید داخلی ما بسیار باکیفیت بوده و شرایط مناسبی به لحاظ حجمی داریم.

صنعت داروسازی نیازمند بازسازی است

هاشمی در پایان با بیان اینکه محصولات سلامت محور و دارویی برای صادرات باید استانداردهای لازم کشور‌های مقصد را داشته باشد، خاطرنشان کرد: متاسفانه صنعت داروسازی ما مربوط به دهه‌های 60 الی 70 بوده و برای کسب GMP  مورد نیاز باید بازسازی شود،  چرا که همه کشورهای واردت کننده دارو به GMP و استانداردهای آن توجه می‌کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: