کد خبر: ۲۴۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ - 2014June 07
شفا آنلاين-یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف گیاهانی مثل گشنیز، رزماری، آویشن،زردچوبه، حنا، ریحان و نعنا، خارش‌های پوستی را به حداقل رسانده و باعث نرمی پوست می شوند.
به گزارش شفا آنلاين،علی حسینی گفت: اگزما به دلیل مصرف غذاهایی مثل تخم‌مرغ‌، گندم و شیر یا تماس با پارچه‌ پشمی،رنگ‌ها،استفاده از برخی صابون‌ها و پاک‌کننده‌ها یا سابقه بیماری هایی مانند آسم در فرد ایجاد می شود.

وی ادامه داد: برای درمان اگزما و خارش شدید پوست ابتدا باید‌ علایم ایجاد آن را شناسایی کرد،‌ لباس‌ نخی‌ گشاد برای‌ تماس کمتر با پوست بدن پوشید و‌ استرس را تا جایی که امکان دارد کم کرد.

حسینی تصریح کرد: رعایت بهداشت فردی مانند کوتاه‌ کردن‌ مرتب‌ ناخن‌ها و استحمام توصیه می شود البته بهتر است تعداد آن را کمتر کرد تا از خشکی‌ زیاد پوست‌ جلوگیری شود از طرفی صابون‌ و آب‌ ممکن‌ است‌ باعث‌ خارش بیشتر شود.بنابراین بهتر است پس از استحمام نیز از کرم‌ مرطوب ‌کننده‌ استفاده‌ کرد.

این متخصص طب سنتی گفت:‌ همچنین استفاده از روغن بنفشه یا روغن گردو برای قسمتهایی از بدن که دچار اگزما شده و شست‌وشوی آنها با سرکه توصیه می شود.

وی ادامه داد: افرادی که دچار اگزما شده‌اند باید خوراکی هایی مصرف کنند که در آنها یبوست ایجاد نکند و برعکس خوراکی هایی مانند شربت خاکشیر یا میوه تمر هندی یا زیتون و انجیر بخورند.

حسینی تأکید کرد: مصرف عرق رازیانه و عسل برای زنان و عرق کاسنی برای مردانی که دچار حساسیت شدید پوستی شده‌اند توصیه می شود و بهتر است مصرف نوشابه، شکلات، سوسیس و کالباس به حداقل برسد.

این متخصص طب سنتی گفت: همچنین مصرف گیاهانی مثل گشنیز،رزماری، آویشن،زردچوبه، حنا، ریحان و نعنا، خارش‌های پوستی را به حداقل رسانده و باعث نرمی پوست می شوند.

فارس
برچسب ها: گیاه ، اگزما
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: