کد خبر: ۲۴۲۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019September 23
سقط جنین علل مختلفی دارد که مهمترین آنها اختلالات کروموزومی و ژنتیکی در جنین است و در ازدواج‌های فامیلی نسبت به ازدواج های غیرفامیلی بیشتر اتفاق می افتد
شفاآنلاین>سلامت>یک فوق تخصص ناباروری گفت: سقط علل مختلفی دارد که مهمترین آنها اختلالات کروموزومی و ژنتیکی در جنین است.

به گزارش شفاآنلاین،شیرین نیرومنش فوق تخصص ناباروری ، درباره اقدامات لازم برای جلوگیری سقط جنین  در مادران باردار گفت: حدود ۱۵ درصد حاملگی‌ها منجر به سقط جنین می‌شوند؛ در واقع سقط  آسیب دیدن  جنین<Fetus> و خارج شدن آن از دهانه رحم مادر است که معمولا این نوع عارضه قبل از پنج ماهگی اتفاق خواهد افتاد.

او در ادامه درباره علل اصلی این عارضه افزود: سقط جنین علل مختلفی  دارد که مهمترین آنها اختلالات کروموزومی و ژنتیکی در جنین است و در ازدواج‌های فامیلی نسبت به ازدواج های غیرفامیلی  بیشتر اتفاق می افتد.

نیرومنش با اشاره به اینکه بهترین سن بارداری ۲۵ سالگی است و این نکته که بعد از ۳۰ تا ۳۵ سالگی خطر سقط جنین افزایش پیدا خواهد کرد، ادامه داد: نقایص دیگری هم در ایجاد این عارضه موثر هستند و مشکلاتی مانند دیواره دار و تک شاخ  بودن رحم، احتمال سقط جنین و زایمان زودرس را بیشتر خواهند کرد. اگر جنین ناقص باشد، مرگ داخل رحمی بیشتر از حاملگی طبیعی رخ خواهد داد و این عارضه با بیماری‌های دیابتی و تیروئیدی در ارتباط است.

این فوق تخصص ناباروری درباره  شرایط و اقدامات لازم برای جلوگیری از سقط جنین گفت: خانم‌هایی که یک بار سقط جنین داشته اند در بارداری بعدی ممکن است این عارضه در آنها اتفاق نیفتد اما مادرانی که بیش از سه بار سقط جنین داشته‌اند ممکن است دوباره دچار سقط شوند. بهترین شرایط برای باردار شدن  در سنین  پایین  است.

او گفت: اگر برای حاملگی شرایط مناسبی  هم وجود داشته باشد، با این حال سن، تاثیر فراوانی بر بارداری خواهد گذاشت.

نیرومنش درباره عوامل موثر دیگر در سقط جنین توضیح داد: بیماری‌هایی همچون دیابت،لوپوس و بالا بودن قند خون ، فشار خون بالا و حتی کم کاری و پرکاری تیروئید می توانند اثر بسزایی در بروز این عارضه داشته باشند.

او تاکید کرد: زنان قبل از بارداری حتما از لحاظ عفونت رحمی بررسی شوند و  تزریق واکسن آنفولانزا در مورد آنها صورت گیرد، زیرا بهترین موقع برای زدن واکسن زمانی است که زنان تمایل به حاملگی دارند. زنان باردار حتما از افرادی که مبتلا به سرخک و سرخجه هستند، دوری کنند، زیرا این نوع بیماری ها برای جنین و مادر ضرر خواهند داشت.

همچنین لازم است  بانوان قبل بارداری  آزمایش های کروموزومی، عکس های رنگی و سونوگرافی انجام دهند  تا از زایمان زودرس و سقط جنین در آن ها جلوگیری شود.گاهی اوقات با انجام این آزمایش ها مشخص می شود که دهانه ی رحم قبل از بارداری نیاز به جراحی دارد. پس بهتر است  قبل از بارداری اقدامات لازم  در زنان انجام شود تا سقط کمتر رخ دهد.yjc
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: