کد خبر: ۲۴۲۳۷۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019September 22
افرادی که مبتلا به آلرژی هستند اگر به مدت 4 ماه هر روز دو لیوان(500 میلی‌لیتر) ماست بخورند، میزان هیستامین خون آنها دو برابر کمتر از کسانی می‌شود که روزانه شیر پرچرب می‌خورند. در ضمن نشانه‌‌های آلرژی نیز در آنها کاهش می‌‌یابد
شفاآنلاین>سلامت>شروع پاییز برای کسانی که از آلرژی فصلی رنج می‌برند، می‌تواند مشکل‌زا باشد. خستگی، اختلال در خواب و اختلال در تمرکز، به‌همراه سایر علائم، می‌توانند کیفیت فرد مبتلا به آلرژی فصلی را کاهش دهند.

به گزارش شفاآنلاین،سایر علائم آلرژی فصلی عبارتنداز: آبریزش و احتقان بینی، عطسه، سردرد، بثورات پوستی یا کهیر، خارش گلو، خس‌خس سینه یا سرفه<Cough> و در موارد شدید، مشکل در تنفس یا آنافیلاکسی(یک واکنش آلرژیک تهدیدکننده زندگی). گیاهانی که در پاییز گرده افشانی می‌کنند، اغلب افرادی که مبتلا به آلرژی بهاره هستند را مجدد تحت‌تاثیر قرار می‌دهند. با اینکه به‌طور قطع نمی‌توان از آلرژی اجتناب کرد، خبر خوب این است که مصرف برخی گزینه‌های غذایی به شما کمک می‌کند تا بهتر بتوانید واکنش‌های آلرژیک را در فصل پاییز را مهار کنید:

ماست

طبق تحقیقی که در ایتالیا انجام شده است افرادی که مبتلا به آلرژی هستند اگر به مدت 4 ماه هر روز دو لیوان(500 میلی‌لیتر) ماست بخورند، میزان هیستامین خون آنها دو برابر کمتر از کسانی می‌شود که روزانه شیر پرچرب می‌خورند. در ضمن نشانه‌‌های آلرژی نیز در آنها کاهش می‌‌یابد.

ماهی‌های چرب

مصرف برخی ماهی‌‌های چرب مثل سالمون و ساردین می‌‌تواند سبب افزایش میزان امگا3 در بدن شده و میزان التهاب که یکی از نشانه‌‌های آلرژی در بدن است را کاهش دهد. بررسی‌‌های بسیاری نشان داده است کودکانی که از سن پایین مصرف ماهی‌‌های چرب را آغاز می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژی‌‌ها قرار می‌‌گیرند. درحقیقت مصرف ماهی بین امگا3 و امگا6 دریافتی در بدن تعادل ایجاد کرده و تاثیر مثبتی بر کارکرد سیستم ایمنی و کاهش نشانه‌های آلرژی دارد.

کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی ویتامین C ÝÑÇæÇä ÇÓÊ. ãØÇáÚÇÊ ÇäÌÇã ÔÏå äÔÇä ãی‌دهد که مصرف روزانه 500 میلی‌گرم ویتامین C ÏÑ ÑæÒ ãی‌تواند به کاهش علائم آلرژی مانند سرفه، عطسه و گرفتگی بینی کمک کند. برای بهره‌مندی از دوز اضافه ویتامین C ãی‌توانید به‌همراه کلم بروکلی، گل کلم و انواع دیگر خانواده کلم را نیز مصرف کنید.

پیاز و سیر

پیاز و سیر هردو دارای کورستین هستند؛ یک نوع آنتی‌اکسیدان قوی که مانند آنتی‌هیستامین عمل می‌کند و باعث کاهش شدت علائم آلرژیک می‌شود. کورستین همچنین دارای اثرات ضدالتهابی است و اثرات ضدالتهابی‌‌اش به مهار بخشی از دستگاه ایمنی شما که باعث آلرژی می‌شود، کمک می‌‌کند و میزان تولید هیستامین را کاهش می‌دهد. این ماده همچنین در سیب، جوی دو سر و مریم گلی یافت می‌شود.

کدو تنبل

کدو تنبل حاوی کارووتنوئیدها یا همان پیش‌سازهای ویتامین A¡ ÈÇ äÞÔ ÂäÊی‌اکسیدانی است و در مبارزه با آلرژی نقش مهمی دارد. کدو تنبل خام دارای ویتامینC äیز هست. این ویتامین در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از عفونت‌های تنفسی در فصل پاییز و زمستان نقش عمده‌ای دارد. علاوه بر این، محتوای فیبر بالای کدوتنبل به بهبود فرایند هضم کمک می‌کند.آرمان ملی 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: