کد خبر: ۲۴۱۸۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019September 14
در صورتی که بیمه از نظر علمی و انضباطی این مسئولیت را بر عهده بگیرد و پرداخت‌ها را براساس راهنماهای بالینی انجام دهد، پزشک و مرکز درمانی موظف به اجرای آن خواهد شد و میزان تقاضاهای القایی تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت
شفا آنلاین>سلامت>مدیر گروه سیاستگذاری و اقتصاد سلامت موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی گفت: سازمان‌های بیمه‌گر باید مدعی اصلی اجرای راهنماهای بالینی باشند.

به گزارش شفا آنلاین،رضا تویسرکان منش، افزود: در صورتی که بیمه از نظر علمی و انضباطی این مسئولیت را بر عهده بگیرد و پرداخت‌ها را براساس راهنماهای بالینی انجام دهد، پزشک و مرکز درمانی موظف به اجرای آن خواهد شد و میزان تقاضاهای القایی تا حدود زیادی کاهش خواهد یافت.

وی، مهم ترین مشکل در اجرای راهنماهای بالینی را اطلاع‌رسانی و آموزش دانست و بیان کرد: آموزش پزشکی در حال حاضر منفک از بحث راهنماهایی بالینی است. این موضوع در ابتدا باید وارد بحث آموزش پزشکی شود تا مقاومتی نسبت به اجرای آن وجود نداشته باشد و سازمان‌های بیمه گر مدعی اجرای آن شوند و هزینه ای خارج از پروتکل و گلایدلاین علمی را پرداخت نکنند.

تویسرکان منش، بر آموزش مستمر اجرای راهنماهای بالینی به پزشکان اشاره کرد و ادامه داد: این موضوع می تواند در بازآموزی پزشکان  لحاظ شود که تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نشده است. این در حالی است که گروه پزشکی موظف است برای تمدید پروانه فعالیت آموزش ببینند و می‌توان گایدلاین ها را وارد مباحث بازاموزی کرد چرا که بسیاری از پزشکان از این موضوع بی اطلاع هستند و باید نسبت به اجرای آن آگاهی داشته باشند.

مدیر گروه سیاستگذاری و اقتصاد سلامت موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه مدعی اصلی اجرای راهنماهای بالینی(Clinical Guides) باید بیمه‌ها باشند، افزود: گایدلاین ها باید طوری نوشته شوند که مبنای علمی آن نیز لحاظ شود یعنی فقط بحث صرفه جویی نیست بلکه استفاده صحیح از منابع است.

تویسرکان منش بر همبستگی نظام سلامت و بیمه به منظور اجرای راهنماهای بالینی اشاره کرد و گفت: تولید، پیاده سازی و آموزش راهنماهای بالینی با وزارت بهداشت است ولی از آنجایی که نظام بازپرداخت در کشور توسط بیمه ها انجام می‌شود، بیمه ها باید مدعی اصلی این موضوع باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: