اینکه شخصی مستعد ختم بارداری باشد باید با آزمایشها و سنوگرافیهای مستمر تشخیص داده شود
شفا آنلاین>سلامت> متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ طب مادر و جنین علل منتهی به صدور دستور ختم بارداری را تشریح کرد.
به گزارش شفا آنلاین:شیرین نیرومنش متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ طب مادر و جنین با اشاره به چرایی ختم حاملگی در برخی بارداری ها، گفت: تشکیل نشدن ساک حاملگی یا عدم تشکیل قلب جنین از عواملی است که دستور ختم بارداری را صادر میکند.
وی با تاکید بر اینکه نباید دستور حتم بارداری <Pregnancy>خیلی سریع داده شود، افزود: اینکه شخصی مستعد ختم بارداری باشد باید با آزمایشها و سنوگرافیهای مستمر تشخیص داده شود.
نیرومنش با بیان اینکه در یک هفته بعد از تاریخ مورد برای قاعدگی معمولا باید در سونوگرافی ساک حاکلگی مشاهده شود، افزود: در حدود هفته ششم یا هفتم تصویر جنین و ضربان قلب باید مشاهده شود.
وی با تاکید بر اینکه در خانمهایی که قاعدگی نامنظم دارند ممکن است تشکیل ساک حاملگی دیرتر رخ دهد، تصریح کرد: اگر عدد تست بتا در باراداری به نسبت سن حاملگی افزایش یابد این نیز خود دلیلی بر صحت و سلامت بارداری است.
نیرومنش با بیان اینکه معمولا تا یک تا دو هفته پس از تشخیص عدم تشکیل ساک بارداری برای ختم حاملگی فرصت داده میشود، گفت: پس از تکرار سونوگرافی و آزمایش اگر به پزشک ثابت شود که میزان بتا متناسب با رشد جنین افزایش نمییابد ختم بارداری داده میشود.
وی با اشاره به برخی حاملگیها که در آن جنینی رشد نمیکند، افزود: در برخی بارداریها ضمن تشکیل ساک حاملگی جنینی رشد نمیکند که به اصطلاح به آن حاملگی پوچ گفته میشود که در این نیز پس از بررسیهای کارشناسانه ختم بارداری رخ میدهد.
این پزشک متخصص زنان و زایمان همچنین با اشاره به اینکه برخی مواقع ختم بارداری برای حاملگی رخ میدهد که در ابتدا همه چیز خوب بوده است، تصریح کرد: وقتی به یک باره قلب جنین از کار بیفتد نیز ختم بارداری رخ داده است.
وی ادامه داد: معمولا پزشکان توقف ضربان قلب و مرگ جنین را با دو یا سه سونوگرافی تایید کنند.
متخصص زنان و زایمان با بیان اینکه پزشکان در خصوص ختم بارداری سریع تصمیم نمیگیرند، گفت: به طور حتم تا اطمینان قطعی و صد درصد صورت نگیرد سقط جنین رخ نمیدهد.میزان