شفاآنلاین -افرادی که به دلیل کمبود فولات مدام احساس خستگی و افسردگی می کنند بهتر است چغندر خام و تازه و باقلا را استفاده کنند چرا که یکی از منابع طبیعی فولات به حساب می ایند.
به گزارش شفاآنلاین، افراد بایستی
بدانند که بیشتر داروهای ضد کلسترول ضد التهاب و ضد دیابت باک فولات بدن را
به شدت خالی میکنند و برای جبران آن ها باید به مواد غذایی رو آورد.
بررسی
ها نشان می دهند، برخی از ویتامین ها همچون ویتامین ب کمپلکس شدت علائم
افسردگی را کم کرده و در بین خانواده های ویتامین B ویتامین های B6 و B12
بیشترین کمک را به بهبود عملکرد سلول های مغزی دارند و برای رفع خستگی های
روزمره به ویژه برای کارمندان بسیار پر فایده است ومی اید. باقلا در تسکین
دردهای بدن نقش زیادی دارد و کاهش دهنده درد نیز به حساب می آید.
گفتنی
است، مناسب تر این است که چغندر و باقلا را بجوشانید و به مدت طولانی
نگذارید بپزد به دلیل اینکه حرارت طولانی مدت حدود 40 درصد فولات آن را از
بین می برد و ساده ترین روش برای مصرف آن این است که ان را رنده کرده و در
سالاد بریزید
نتایج مطالعات نشان می دهند، باقلا در خانواده حبوبات
جای می گیرد و به عنوان یکی از منابع غذایی فیبر و پروتئین شناخته شده
است. در 100 گرم باقلا، 26 گرم پروتئین وجود دارد و می توان گفت که خوردن
این ماده غذایی نیز به تامین پروتئین مورد نیاز بدن کمک می کند و برطرف
کننده خستگی نیز به حساب می اید
باشگاه خبرنگاران